به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 96 [ 18:44]
    سطح
    32
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 86 در 45 پست

Array
    به نام خدا

اگه من چیزی ننویسم که عمرا کسی بیاد پستم رو ببینه.........

حالم خدا رو شکر خیلی خوبه.

وای از پریروز همش جزوه هام رو ورق میزنم..........دلم برا درسام یه ذره شده بود........کتابام عاشقتونم...........به خودم قول دادم تو 94 دو تا مقاله برا چاپ حاضر کنم.

امروز تو پیاده رو از کنار پدر شوهرم عبور کردم. بهشون سلام کردم و ایشون جواب ندادن و رد شدن.

از رفتار شوهرم مشخصه که دنبال طلاقن.منم دیگه اصراری ندارم......راستش با این خانواده نمیتونم به زور و بدون علاقه ی زیاد همسرم کنار بیام.

فک کنم شوهرم خونش رو فروخته...........امروز پدرم با یه وکیل ،بدون هماهنگی با من حرف زدن و وکیله گفتن به هیچ وجه معطل نکنید و هر چه سریعتر اقدام کنه و چون سر کار دومش هم نمیره،نظر وکیل این بوده که به ضرر من میشه شدیدا..............وکیل گفته اینکه خانوادش مخالفن،حرف مفته.........کرم از خودشه.......

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ............ ......من الان موندم این وسط........

شیطونه میگه همین فردا کار رو یکسره کنم..........خخخخخخخخخخخخخخ...... .........ولی شغلم درگیرم کرده نمیتونم برم دادگاه...........درضمن شیطونه میگه............متوجه اید دیگه..............هعی...............

امروز پدرشوهرم من رو دید داشتم تو خیابون با دوستم میخندیدم..........بعد هم ریلکس سلام کردم........حس میکنم دینامیتی برافروخته شدن.........

خدایا این شادی ها رو از ما نگیر............
    در ضمن من کلا الحمدلله حالم خوبه.........صبر کردن هم دیگه بعد از عید جایز نیس........چون دارم از شوهرم متنفر میشم...............

راستی دیروز با یکی از بچه های تالار حرف زدیم.............وقتی پشت تلفن دید دارم بلند میخندم ،تعجب کرد..............از دیروز دارم فکر میکنم ،شما دوستای گلم مگه تو روز حداقل پنج بار از ته دل نمیخندین؟.........اگه نخندین چطور میتونید با اینهمه مشکلات تر و تازه بمونید........البته یه روز در هفته گریه و اینا هم جایزه و هم بعضا لازمه.............

انرژی مثبتهام تقدیم دوستای ساده و گلدار و راه راه خودم..................

2. 7 کاربر از پست مفید anargol تشکرکرده اند .

mohi (سه شنبه 26 اسفند 93), parsa1400 (یکشنبه 24 اسفند 93), هم آوا (شنبه 23 اسفند 93), آنیتا123 (دوشنبه 25 اسفند 93), بارن (شنبه 23 اسفند 93), باران 93 (شنبه 23 اسفند 93), سوده 82 (سه شنبه 26 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)