به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 29 فروردین 95 [ 20:54]
    سطح
    35
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    سلام کیانای عزیز و گرامی

به تاپیکت اومدم و تمام پست هات رو خوندم . حالا پاسخ میدم :

بخشش از بزرگونه ! خوب این جمله درسته ! ولی شرایط داره !!

اولیش اینه که ما که میخایم ببخشیم واقعاً بزرگ باشیم !! اگه شما از درون بسوزی و دلت دریا نباشه ، اگر ببخشی اونوقت جنایت کردی ! هم در حق خودت هم در حق طرف مقابل !

در حق خودت جنایت کردی چون احتمالاً رفتارهای بد تکرار میشه و اگر تکرار هم نشه شما «فشار روانی» زیادی باید تحمل کنی و عزت نفست لکه دار میشه . یک پهلوان ممکنه سیلی خودن از یک انسان ضعیف و بی شخصیت رو با بزرگی ببخشه . ولی بخشش پهلوان بجا و شایسته هست چون اگه طرف تکرار کنه میتونه بزنه طرف رو بترکونه . تازه بار روانی هم نداره چون خودش از درون میدونه که اگه میخاست میتونست طرف رو منقرض کنه ولی بزرگواری کرد .

حالا اگه بجای پهلوان من باشم و مثلاً چون زورم به طرف نرسیده بگم «بخشش از بزرگونه» دیگه این حماقت محضه . چون هم ممکنه تکرار بشه و هم من در درونم میدونم که چون زورم نرسید گذشت کردم . پس از درون خودم رو کوچک و بدبخت میدونم . . .

پس بخشش به شرایط بستگی داره . یک وقت بخشش میشه باعث بزرگواری یک وقت هم میشه سر منشا بدبختی . . .

اما شما داری یک مقدار خطا میکنی !!

مقایسه داستان ضربت خوردن حضرت علی با مشکلات خانوادگی معنا نداره . بستر رابطه چیز دیگری هست و این مقایسه سود چندانی نداره . احکامی که قرآن یا اولیای الهی برای خانواده میدن با اونی که برای جامعه میدن فرق داره . .
    .

حالا برگردیم به موضوع شما :

شوهرتون شما رو بسیار دوست داره و اگه شما رو از دست بده از درون میترکه و منفجر میشه ! از گیردادن هاش و انرژی ای که روی این موضوع میزاره روشنه . ولی همچنان به دلیل ضعف رفتاری ، نمیتونه از سرمایه دوست داشتن درست استفاده کنه و داره شما رو آزار میده . پس اینجا میدون جنگ نیست که مثلاً زدی ضربتی ، ضربتی نوش کن !!!

شما باید به این رابطه کمک کنی . باید به شوهر بدبختت کمک کنی تا بتونه مثل آدم رفتار کنه . تا بتونه دیگه شما رو نزنه . تا بتونه عاقلانه برخورد کنه . . .

اگر گیر میده خوب روانش رو آرام کن . بش اطمینان بده که تمام سلول های بدنت مطعلق به اونه و شما هم پاک دامن هستی . باید مطمئن بشه که در برابر آسیب های اجتماعی و نگاه بد دیگران ، با هوشمندی از خودت مراقبت میکنی . اون نگرانه و بدبخت . اون داره آزار میبینه و این بدبختی و آزار به شکل پرخاش به شما یا کتک زدن شما بروز میکنه . تازه بعد از کتک زدن شما باز هم بدبخت تر میشه . به خنده هاش یا پیروزی ظاهریش نگاه نکن . اینا یک بدبختی درونی پشتش داره که شرمش میاد شما اون رو ببینی . چون غرورش خورد میشه پس قایمش میکنه . . .

اینا رو گفتم تا بدونی که دشمن مقابلت نیست . یک شوهر بدبخت داری که نگران و خموده شده . داره دست و پا میزنه و شعورش هم به راه حل بهتری نمیرسه . بهتره بش کمک کنی :

درونیاتت رو بش بگو . همین هایی رو که اینجا گفتی . بزار نتیجه رفتار احمقانه اش رو در ویرانی شما ببینه و به خودش بیاد . یک مرد زمانی بدبخت مطلق میشه که زنی رو که دوست داره نتونه خوشحال و خوشبخت بکنه . ایشون شما رو دوست داره ولی سوء رفتار داره . نتیجه سوء رفتارش رو که ویرانی شخص شماست بزار جلوی چشمش . بعد بش بگو آیا واقعاً توان تو اینه ؟؟ آیا نمیتونی من رو خوشحال کنی ؟ منی که خودم چادری هستم و پاکدامن . بزار از درون آزار ببینه تا رفتارش عوض بشه . هم زمان روی ترس هاش دست نزار . به لاستیک اون موتور خیره نشو ! اگر هم خیره شدی بش بگو که دلیل خیره شدنت اون موتورسوار نبوده بلکه موتورش بوده که بهتر بود به همون هم خیره نمیشدی . . .

حرف هایی که در عکس العمل به خیره شدن شما به موتور زده ، در واقع التماس کردن به شما بوده . روش نیست التماس کنه ، غرورش هم اجازه نمیده تا این حرف ها رو بگه : بگه عزیزم ، همسرم ، قشنگم ، شأن تو بالاتر از اینه که به اون موتور نگاه کنی . مبادا اون موتورسواری که من نمیدونم کیه ، آدم مریضی باشه و فکر بد کنه . فکر بد اون در خصوص همسر من منو میکشه . عزیزم من انقدر دوست دارم که روی تو اینجوری حساسم . . .

پس باید به این عاشق بدبخت کمک کنی که یاد بگیره مثل بچه آدم رفتار کنه
    ویرایش توسط بهزاد10 : پنجشنبه 21 اسفند 93 در ساعت 10:29

2. 5 کاربر از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده اند .

maryam240 (یکشنبه 24 خرداد 94), mohi (شنبه 23 اسفند 93), کیانا 93 (پنجشنبه 21 اسفند 93), بی نهایت (پنجشنبه 21 اسفند 93), باران 93 (پنجشنبه 21 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)