نوشته اصلی توسط
P O U R I A
سلام
نظر دوستان درسته .. ولی نظر من برعکسه.
من میگم این درست نیست که ادم به خاطر چهره یک نفر بره سمتش. هر دختری با هر چهره ای اگر شخصیت خوبی داشته باشه .. یکم باهاش رفت و امد داشته باشید. طوری که به شخصیت و رفتار و اخلاقش علاقه پیدا کنید .. میبینید چهره طرف هم برای شما جذاب میشه.
و اینکه میگید خیلی رسمی حرف میزنه ولی شما شوخ طبع هستید .. به نظرم اون هم با زمان دادن به رابطه مشخص تر میشه .. چون به نظرم ایشون هنوز با شما صمیمی نشده که اینطور رفتار مکینه. شوخ طبعی توی اکثر افراد هست. ولی چون قضیه جدی هست سعی میکنه منطقی به همه چی نگاه کنه و همین باعث شده جدی رفتار کنه.
اگر طرف رو عقلانی می پسندی! و فقط مشکلت ظاهر و این چیزاست .. من میگم ارزشش رو داره که رابطه رو کنترل شده ادامه بدی. و برای اشنایی بیشتر چندماهی با هم در ارتباط باشید.
در مورد چهره یک نکته رو اضافه کنم .. فکر نکنید عشق واقعی از چهره قشنگ میاد. نه .. اگه اینطور باشه که پس بعد از مدتی که پیر شدید .. و خانوم چهره جوونی و زیبا و جذاب خودش رو از دست میده پس باید عشق هم از بین بره!! وقتی عشق شکل بگیره .. لبخند خانومتون رو دوست خواهید داشت .. چه در سن 30 سالگی.. چه سن 130سالگی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)