من با ادم هایی دوستم که از هر نظر چیزی ازم کم ندارن که حس کنند مغرورم...تو وایبر و س هم فونت مثل اینجا نیست.میگم ربطی نداره اصرار میکنی چرا ابی عزیز.واقعا اینا نیست...من حس میکنم مردم مخصوصا دخترها با پیش فرض به من نزدیک میشن...من خیلی برام پیش میاد دوست هام میگن بهم نمیاد رشتم فلان یا درامدم فلان قدره...همه جا میرم،تو خوردن افاده ندارم،....اقا گرفتارم برای دوستام هم توضیح میدم اما...یا خر توصیه ای رو به حساب مثل خود شما به حساب مغروری میزارم....مثل دوستمون که 4 ساعت در مورد ارزش ها و معیارهای دانشگاه ها و جریان زندگی گفتن و من مجبورم گزارش بدم چون ربطی به تاپیکم نداره!اگه قصد کمک دارید و کالبد شکافی رفتارم دارید 4 تا سوال درست بکنید منم صادقانه جواب بدم وگرنه ترجیح میدم مورد عنایتون و قضاوت ها شخصی که با جرات 100% میگید مغرورم قرار نگیرم.
- - - Updated - - -
stu
دوستم.
من مدام در حال توضیح دادن،حتی معذرت خواهیم.شرایط خونمون دست من نیست.من به کارم و پولش بدای 100 تا مشکلم نیاز دارم.وگرنه کارم کم میکردم له دوستام برسم.
یه بار که جواب دوستم ندادم نه بخاطر بی توجهی بود بلکه مریضم بی حسی زده بودم یهو فشارش افتاد خوب چی میکردم؟
تازه کارم کم کنم؟خانوادم چی کنم؟
یعنی کسی پیدا نمیشه 1سال 2 سال این شرایط تحمل کنه،در صورتی که بارها بارها دلجویی میکنم.
اون دوستم که نصیحت کردم گفتم فکر نکن چون خودم فلان خراب شده درس خوندم این حرف میزنم گفتم قصد توهین و .... ندارم ....فقط ناراحتتم چون یه ذره نسبت به مریضت دلسوزی نداری یه کم با بچه های این ور بگرد.
- - - Updated - - -
stu
دوستم.
من مدام در حال توضیح دادن،حتی معذرت خواهیم.شرایط خونمون دست من نیست.من به کارم و پولش بدای 100 تا مشکلم نیاز دارم.وگرنه کارم کم میکردم له دوستام برسم.
یه بار که جواب دوستم ندادم نه بخاطر بی توجهی بود بلکه مریضم بی حسی زده بودم یهو فشارش افتاد خوب چی میکردم؟
تازه کارم کم کنم؟خانوادم چی کنم؟
یعنی کسی پیدا نمیشه 1سال 2 سال این شرایط تحمل کنه،در صورتی که بارها بارها دلجویی میکنم.
اون دوستم که نصیحت کردم گفتم فکر نکن چون خودم فلان خراب شده درس خوندم این حرف میزنم گفتم قصد توهین و .... ندارم ....فقط ناراحتتم چون یه ذره نسبت به مریضت دلسوزی نداری یه کم با بچه های این ور بگرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)