سلام محیا.
به نظر من خیلی از پسرا تو دوره دانشجویی از این کارا میکنن منظورم جزوه گرفتن و شماره نوشتن تو جزوه و این چیزاست و تقریبا نود درصدشون فقط محض سرگرمی و هیجان این کارو میکنن پس خیلی قضیه شماره نوشتن اون آقا رو واسه خودت بزرگش نکن.
بعدشم تو شناختت از اون آقا فقط در حد یه همکلاسی بوده فرض کنیم شما با ایشون تماس گرفتید و ایشونم مایل به آشنایی شدن و مراحل خواستگاری هم انجام شد ولی شما ببینید که اصلا ایشون اون آدمی نیستن که میشناختین و تو خیلی زمینه ها با هم تناسب شخصیتی ندارید اون موقع شما می مونید و یه حس سرخوردگی و حس خودسرزنش گری سر اینکه چرا اینکارو انجام دادید و باهاشون تماس گرفتید و غرور خودتون رو شکستید.
پیشنهادی که بعضی دوستان دادن: اینکه تماس بگیر و اس ام اس اشتباهی بزن و...فکر کنم دیگه خیلی تکراری و لوس شده و کم هوشترین پسرا هم متوجه میشن منظورتون از این کار چی بوده.
من اگه جای شما بودم به جای اینکه بشینم فکر کنم که چطور میتونم با یه همکلاسی قدیمی تماس بگیرم اونم همکلاسی ای که تو دوره دانشجویی و از روی یه سری هیجانات پسرونه که مختص اون دوره سنی بوده و اغلب هم هدفی پشتی نیست واسم شماره نوشته و از طرفی هم شهرامون با هم یکی نیست و اختلاف فرهنگی ممکنه داشته باشیم، وقتمو رو شناخت خواستگارای دیگه صرف میکردم.
موفق باشی دوست عزیز.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)