در پاسخ khaleghezey محترم

خیلی ممنونم از پاسختون. میدونم که قصد ایشون از شماره دادن ازدواج نیست! این اولین باری نیست که کسی بهم شماره میده و منظور و هدف هر کسی تا حدودی از شخصیتش قابل تشخیصه اما اینجا فرقش اینه که من خودم باعث شدم که متوجه علاقه من بشه و قبلش اصلا کاری به کارم نداشت البته ابراز علاقه من طوری نبود که در موردم فکر بدی داشته باشه و من صرفا برای اینکه متوجه این علاقه بشه اینکارو کردم و همه ی این کارا هم بعد از وقتی بود که من از یکی از دوستام که همشهری ایشون بودن و ارتباط نزدیکی با خانوادش داشتن غیر مسقیم در مورد خانوادش پرسیدم و فکر میکنم خود ایشون هم اهل دوستی نیستن و این شماره رو هم سال آخر دانشگاه دادن. وگرنه بدون هیچ شناختی نسبت به خانوادش هیچوقت اینکارو نمیکردم. فرض کنید خودتون جای ایشون بودید و دختری به شما ابراز علاقه میکرد شما هم اهل دوستی نباشیدو حتی دلیل ابراز علاقه رو هم ندونید و بگید شاید مثلا دختر قصد خاصی هم نداشته باشه و شهری هم که اون دختر زندگی میکرد با شهر شما متفاوت بود آیا هیچوقت بدون مقدمه و شناخت کافی به خواستگاری او دختر میرفتین؟ من فک میکنم اگر دادن شماره قصدی داشته باشه فعلا فقط مطلع شدن از قصد اصلی من و اگر شد قصد آشنایی بیشتر برای ازدواجه ( اگر مشکلی نبود) نه خود ازدواج ولی با شناختی که از خودش و خانوادش دارم تا حدودی میدونم قصدی غیر از این ( صرفا دوستی و ....) نداره . البته که من هم با دوستی و اس ام اس بازی و رد و بدل پیام های عاشقانه قبل از ازدواج کاملا مخالفم.من هم الان 24 سالمه علاقم از روی دوست داشته نه عشق و عاشقی که بدون منطق و شناخت و احساسی باشه و اگه بخوام و اراده کنم و بفهمم برای هم مناسب نیستیم کاملا فراموشش میکنم همون کاری که تو این دوسال داشتم انجام میدادم. ولی میگم شاید مثلا وقتی دید زنگ نزدم با خودش گفت که ممکنه خودش اشتباه برداشت کرده باشه و از اون برخوردا قصد خاصی نداشتم.
من خودم دوستی رو قبول ندارم ولی اگر انتظار داشته باشم مثلا اگر باهاش تماس گرفتم بعدش بیاد خواستگاریم معقوله ؟ با توجه به اینکه ما تو یه شهر هم نیستیم .خودم هم سردرگمم.