آقای پارسا ما الان شریک نیستیم اوایل ازدواح با هم شرکت زدیم که 3 سال بغد با دعوا منو اخراج کرد بعد از 9 ماه خونه نشستن خودش چند بار پیشنهاد داد برای خودت شغلی ایحاد کن و خیلی تشویقم کرد و میگغت برا روحیت خوبه
الان محل کارمون کاملا حداست اما چند بار امسال بهم گفت بیا شرکتها رو با هم ادغام کنیم . اماازونجایی که یه بار منو اخراج کرده بود دوست نداشتم دوباره این اتفاق بیغته و می گغتم نه اوایل بهانه میاوردم که مشتریهای قبلی رو از دست میدیم اما وقتی اصرارشو دیدم بهش راستشو گفنم که دوست دارم کارمون قاطیه زندگیمون نشه.(دعوای بزرگ 3 سال پیش مربوط به کار بود نمی خواستم دیگه ازین دعواها داشته باشیم)
همسرم به من شک داره . چندین بار بهم گفته فکر میکنی من نمیفهمم اس ام اس بازی می کنی و .... تهمت میزنه وقتی بهش میگم پرینت ریزمکالماتم رو بگیر بهانه میاره میگه فکر کردی من نمیفهمم که میتونی یه خط دیگه داشته باشی
در مورد کاغذ بله روی کاغذ مینویسه و با من هیچ حرفی نمی زنه قهره
اما دخترمون 6 سالشه پیش دبستانی میره . همسرم خیلی دوسش داره و چند بار گفته به خاطر وابستگیه اون به تو نمی تونم طلاق بدم چون دوست دارم بالا سرش هم مادر باشه هم پدر
اما تو شرایط عادی چندبار بهم گفته نمیتونه احساس و عشق قبلی رو به من داشته باشه . میگه دست خودش نیست و خیلی هم ناراحته . چرا ؟ واقعا چرا ؟
بازم ممنون که منو دعا می کنید
خیلی چشم به راه دعاهاتون هستم و امیدوار
امیدوارم خدا به حق دلای پاک شما مشکل زندگی مارو حل کنه
- - - Updated - - -
راستی پرسیدید چرا میگه شرکت رو باطل کنم گفتم چند روز پیش تو دعوا برای اولین بار کنترلم رو ازدست ددم و بهش گفتم بی غیرت . به جمله بد دیگه .ازون روز تا حالا میگه غیرتی بهت نشون بدم تا بفهمی و میگه اجازه کار بیرون نداری. من با دامادمون شریکم و همسرم خیلی راغب بود اما الان میگه چه معنی داره با نامحرم شریک باشی
من خسته شده بودم از بس منت عروسی رو گذاشته بود گفتم بی غیرت و گفتم مردی که غیرت داشته باشه هفت سال منت عروسی رو روسر خانمش نمیذاره
خب الانم دارم تاوان اشتباهمو پس می دم به این قیمتها

علاقه مندی ها (Bookmarks)