ممنون از تنهایی عزیز که تجربه خودشون رو (هر چند یه مقدار تند و خشن ;) ) در اختیار این دوست عزیزمنون قرار دادند.
واقعا دوستان خوب مشاوره و راهنمایی دادند و من با اینهمه تجربه بازم خیلی از این حرف ها به ذهنم نمیرسید که بگم ، ولی گویا این دوست عزیزمون تصمیم خودشون رو گرفتن و صحبت های بیشتر به جایی نمیرسه.
فقط یک نکته در پایان اضافه کنم
مطلقه بودن مرد یا زن دلیلی برای بد بودنش نمیشه (همینطور که بارها اشاره شده) ولی خوبه که دلایل اصلی طلاق مشخص باشه.
تجربه شخصی:
من با اینکه خودم یک زن مطلقه هستم که فرزندی هم دارم که البته همینطور که خیلی ها در این سایت منو میشناسند،میدونن که فرزندم ایران نیست،باز هم از بین خواستگارها مردی رو انتخاب کردم که فرزند نداره، چون واقعا در خودم نمیبینم که بتونم از پس مشکلات فرزند همسرم بربیام.
حقیقتا نمیدونم چطور دختری که تاحالا ازدواج نکرده همچین گزینه ای رو قبول میکنه!!! احتمالا از سطح فکر و درک من خیلییییییییی بالاتر هست ای موضوع
حالا میبینید یکی میتونه با این موضوع کنار بیاد و از پس مشکلاتش هم برمیاد..هرچند مطمئن هستم اولش فکر میکنه که میتونه از پس مشکلات بربیاد و دنیایی بسیار رویایی برای خودش میسازه، ولی کاش همه چیز رویا بود....

علاقه مندی ها (Bookmarks)