به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kimiiya نمایش پست ها
    خیلی هم به نظر نمیاد کم رو و خجالتی باشیدا!!!
    اما یک رستوران سنتی یا یک جایی که بتونید بدون مزاحمت راحت صحبت کنید قرار بزارید
    و الکی وقتتون رو با تو ماشین چرخیدن و ... به هدر ندین
    اصولا اینجوری آدم زودتر به نتیجه میرسه

ممنون از نظرتون کیمیا خانوم
    فقط علت اینکه میگید پروئم و کمر رو نیستم رو متوجهم نشدم ؟ ممنون میشم توضیح بدید و شفاف سازی کنید

ممنون از وقتی که گذاشتید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M.S.H نمایش پست ها
    سلام به نظرم برید سمت فشم بهتره ؟ آلاچیق جداگونه ک داره میتونید راحت صحبت کنید
    به نظرم از برنامه های خودتون و ایندتون براش بگید و ببینید برنامه خودش برای اینده چیه ...
    درباره رسم و رسومات ...بهترین و بدترین خصوصیات .... و اینکه خوشبختی رو در چی میبینه؟..معیاراش چیه ...
    msh عزیز ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید
    پیشنهاد فشم عالیه منتها برای بعد ازدواج فکر میکنم مناسبتره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود دگربار
    نظر بانو صبا_2009 بنظرم خیلی پخته تر بیان شده کامل مطالعه کن و دقت داشته باش خیلی زیبا طرز فکر یک دختر را ایشون بیان کردن قرار ملاقات بهتره شما بیان کنید اینجوری نشان از مردانگی شما داره ولی انعطاف پذیر هم باش در صورتی که ایشون بیان کردن دفعه اول موافقت نکن

این لینک را حتما مطالعه کن سوالاتی که بنظرت لازم هستش روی کاغذ بنویس نکات مهمش را و حتما از ایشون سوال کن سعی کن هدفمند باشه و ایشون متوجه بشوند که فردی جدی هستید و با اطلاع این برای دخترخانوم ها خیلی مهمه

http://www.hamdardi.net/thread-12878.html

انعطاف پذیری خوب یداری آفرین و اینکه صادقانه میخواهید برخورد کنید واقعا عالیه در مورد روابط جنسی حتما باید سوال پرسیده بشه ولی بزار فعلا شناخت بیشتر و کاملتری از همدیگه بدست بیارید بعد.

پارک نه اصلا یکجای دنج و خلوت سعی کن بنظرم جایی باشه که توی دید نباشه اینجور یدخترخانوم خیالش راحت تره.ولی در عین حال توی خود شهر باشه تا ایشون احساس خوبی داشته باشن مکانش به انتخاب خودته فاصلش نسبت به منزل ایشون هم زیاد نباشه خسته میشن چون توی ماشین خیلی مناسب نیست برای صحبت کردن و دختر هم حس خوب ینداره میترسه آشنایی ایشون را ببینه

!!!!!! اگه واقعا اینجوری بوده بنظرم همان بیرون دونفری صحبت کگنید بهتره ولی سوالات و قرار ها سعی کن هدفمند باشه برای شناخت بیشتر نشان بده توی تصمیمت جدی و قاطع هستی وقت تلف کردن ممنوعه.خیلی خودمونی نشی بهتره شماره هم ازش گرفتی پیامک مگه در مواقع لزوم بده.خیلی کم باشه.بزار حریم های شخصی تا آخرین لحظه حفظ بشه اینجوری دخترخانوم احساس بهتر و آرامش بیشتری داره

وقت بزار خوب مطالعه کن بحث یک عمر زندگی کردنه جدی بگیر لطفا
    ممنونم khaleghezey عزیز
    خیلی وقت گذاشتی و منت گذاشتید شما سایر دوستان همدری.

اینارو خوندم بازن مرور میکنم و نت برداری میکنم

ممنونم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
    من تاپیک شمارو دیدم و چون خودم تجربه مشابه داشتم (البته تجربیات بگم بهتره) خواستم نظرم رو بگم البته من دختر هستم.

اول اینکه به نظرم جایی مثل یه کافی شاپ داخل شهر خیلی بهتره.از قبل حرفاتون رو برای خودتون دسته بندی کنید تا بتونین حداکثر استفاده رو از این تایمی که با هستین ببرین.

سعی کنید خیلی جنتلمن باشید مثلا روز قبل از قرار ،بهشون اس ام اس بدید و بگید اگه تمایل داشته باشن و خونوادشون اجازه بدن شما برید دنبالشون موقع برگشت هم اگه خواستن شما برسونید خونشون. تو ماشین هم میتونید یکم با هم حرف بزنید.وارد کافی شاپ یا محیط های این شکلی میشید قانون لیدیز فرست رو رعایت بفرمایید مثلا درو براشون باز کنید یا کارهایی شبیه این.همین الآنه که بعضی از آقایون بیان بگن این سوسول بازیا چیه.ولی به نظرم همین چیزای ساده و پیش پا افتاده میتونه نظر ما خانم ها رو نسبت به یه آقا تغییر بده.

تو صحبتایی هم که دارین صادقانه نظرتون رو بگین و صرفا برای خوش اومدن طرف مقابل نظر ندید چون بعدا همین حرفا واستون مسئولیت ایجاد میکنه.

درمورد دقت تو جمال و کمالشون هم بگم که آقایون واقعا در این زمینه حرفه ای هستن من خواستگارایی داشتم که مثلا پیش خودم میگفتم آفرین چه پسر خوبی اصلا تابلو زل نمیزنه به قیافم ولی بعدا یه چیزایی میگفت که واقعا شاخ در می آوردم به شما هم توصیه میکنم این جوری حرفه ای عمل کنید.البته من تو جلسات آشنایی به نگاههای تابلوی خواستگارم حساسیت زیادی هم نشون نمیدم بالاخره حق انتخاب داره و باید اجزای صورت و اندام من رو بپسنده یا نه.

در مورد مسایل جنسی هم اگه چند جلسه اول آشنایی به خوبی و خوشی طی شد میتونید صحبت کنید.اگه روتون نمیشه به شکل حضوری این مسایل رو بیان کنید میتونید از طریق چت با هم صحبت کنید.البته خیلی تابلو نشه ها.بلکه از چند روز قبلش بهشون بگید دوس دارم هر از گاهی هم از طرق چت با هم حرف بزنیم بعد تو یکی از همین چت ها در مورد این مسایل حرف بزنید.سعی کنید خیلی واضح در مورد این چیزا صحبت نکنید تا سو برداشت پیش نیاد.مثلا میتونید بگید خواستم یه صحبتی داشته باشم ولی خواهش میکنم سو تفاهم پیش نیاد اونم در مورد مسایل زناشویی هست بهشون بگید همون اول که تصمیم به خواستگاری گرفتید رفتید پیش مشاور و مشاور بهتون گفته تو جلسات آخر در مورد مسایل جنسی هم صحبت کنید چون یکی از اهداف ازدواج همینه و یکی از دلایل طلاق هم عدم سازگاری زوجین در این مورده.

بعدش مثلا بگین من یه زندگی توام با عشق و گرمی رو دوس دارم به نظرم رابطه جنسی صرفا یه رابطه فیزیکی نیستش و یه جورایی نشون دادن عشق و علاقه به طرف مقابله.بگین خودم سعی میکنم از این نظر تمام سعیم رو برای خوشحالی همسرم انجام بدم و از همسرم هم همین انتظار رو دارم.اینارو که بگین خودشون متوجه میشن که شما چه انتظارایی دارید ازشون.ما خانما تو این جور موارد تیزیم و زود مطلبو میگیریم.

موفق باشید دوست عزیز
    ای تک خانوم محترم ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار من قرار دادید و انقد وقت گذاشتید ازلطفتون ممنونم
    حتما از تجربیاتتون استفاده میکنم
    ما پسرا آدات داریم اصولا مستقیم صحبت کنیم و حاشیه نریم تا خود لوپ مطلبو نگیم راضی نمیشیم نکته ای خوبی رو فرمودید
    ممنونم
    ویرایش توسط mercedes62 : پنجشنبه 23 بهمن 93 در ساعت 15:07

2. کاربر روبرو از پست مفید mercedes62 تشکرکرده است .

khaleghezey (پنجشنبه 23 بهمن 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)