ارديبهشتي عزيز سلام
من اصلا نميخوام راهكاري بدم يا نظري بدم يا سرزنشي كنم فقط ميخوام داستان خودمو برات خلاصه بگم
من 3 ساله ازدواج كردم شوهرم به ميل خودش خواستگاري من اومد و دوستم داشت قبل از من با دختري دوست بود ولي براي پر كردن وقتش باهاش بود و حتي حسي نسبت بهش نداشت ،زمانيكه ما عقد كرديم از هم جدا شدن ،بعد چند وقت فهميدم بازهم باهم رابطه دارن ولي شوهرم انكار كرد ،بعد از 2 سال فهميدم كه شوهرم رابطشو قطع نكرده جالبه كه ميگفت دوستت دارم و واقعا هم داشت ولي خوب ...من با دختره حرف زدم و گوشيو روي من قطع كرد ولي رابطشون قطع شد براي هميشه،جزييات رابطشون بماند
الان بعد از 9 ماه كه رابطشون قطع شده من هنوز نتونستم فراموشش كنم شوهرمو بخشيدم در عين اينكه تا آخرعمرم از دستش ناراحتم ولي فقط اون دختر رو نبخشيدم چون ميدونست با يه مرد متاهل رابطه داره ميدونست به كسي ديگه تعلق داره تازه شوهرم هيچوقت دوستش نداشته ولي من هر روزه موقع اذان سر نماز وقت و بي وقت نفرينش ميكنم كه زندگيمو جهنم كرد و شب وروزمو خراب كرد بيشتر اوقات چشمام اشكيه ميدوني چه دعايي ميكنم در حقش ميگم خدايا همون بلايي كه سر من آورده سرش بياد شب و روز چشمش اشكي باشه شوهرش مثل خودش خيانت كار باشه تا بفهمه چي به سر من و امثال من اورده،شايد الان تو دلت بهم بدوبيراه بگي و بگي چقدر عقده اي و بي رحمم شايد كارم اشتباه باشه كه نفرين ميكنم ولي از دلم درنمياد ولي جاي من و امثال من نيستي بفهمي خيانت چه طعم تلخي داره
خواهر گلم اون خانم باكلي اميد و آرزو وارد زندگي اون مرد شده به اميد اينكه خوشبخت بشه تا هنوز رابطتون جدي نشده و وابستگيتون بيشتر نشده پاتو از زندگيش بكش بيرون خودتو بذار جاي اون دختر ببين چه حسي بهت ميده ،اون مرد رو به سمت زنش ترغيب كن حتي اگه شده خودتو پيشش بد جلوه بده تا ازت دل بكنه هرچي رابطت بيشتر باشه اون مرد از زنش بيشتر فاصله ميگيره من مشاور نيستم ولي يه زنم تو هم از جنس مني احساساتمون مشتركه ،ببين توي جامعه به يه زن كه با يه مرد متاهل رابطه داره با چه ديدي نگاه ميكنن ضمن اينكه الان اين آقا به تو گفته زنشو طلاق نميده پس امكان اينكه بعدا بهش علاقه مند بشه هست و تو بعدا تنها ميموني پس سعي كن خودت قبل از اينكه كنار زده بشب كنار بري و رابطه اونا رو جوش بدي مطمين باش خدا هم جواب اين كار خوبتو با خوبي و پاداش بزرگ خواهد داد
يه نكته رو ببين : من الان سر خونه و زندگيمم با شوهرم اون دختر فقط خودشو خراب كرد و يه عمر نفرين رو به جون خريد از نظر احساسات لطمه خورد ولي چيزي عايدش نشد من فقط احساسم ضربه خورد ولي زندگيمو دارم قطعا با اين آقا شما هم به نتيجه نميرسي و بجز يه دل شكسته و وابسته چيزي نصيبت نميشه چون بعد عروسيش تعهدش و مسيوليتش بيشتر ميشه بچه دارم كه بشه كه تكليف معلومه ،الان اگر ميخواد با شما رابطه داشته باشه فقط از روي خودخواهيه و شما رو براي تخليه احساسي و آرامش روحيش مي خواد همين و فقط افسوس دير آشناشدنتونو ميخوره همين و بس چيزي غير از اينه؟دوست داري بشي بازيچه دست يه مرد متاهل كه حتي اگه از تو جدا بشه زن خودشو داره كه ميتونه ازش آرامش بگيره ولي تو چي؟؟؟احساستو غرورتو باختي اونم به يه مرد متاهل
از دستم ناراحت نشو عزيزم نميخوام پشت تو هم بعدا نفريني باشه و يا حتي اتفاقات بدتري بيفته برات چون تازه شروع و اول كاري
اميدوارم تصميم درست رو بگيري و موفق باشي و بگردي نيمه گم شده خودتو پيدا كني كه مال مال خودت باشه
بهترين ها رو از خدا برات ميخوام

علاقه مندی ها (Bookmarks)