به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 71

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 خرداد 95 [ 01:19]
    سطح
    29
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    3

تشکرشده 53 در 39 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط pbsm نمایش پست ها
    اقای کوهیار گفتین خانومتون چند سالشونه؟وچند وقته باهم ازدواج کردین؟

بنظرم شما خیلی هم صبور بودین که تا الان سوکت کردین چون زن شاید بتونه رو حرف مرد زیاد حرف نزنه خدای نکرده نمیخوام اتیش بیار معرکهه بشم. ولی سعی کنین تا وقتی خانومتون به زبون نیامده شما چیزی نگین صبر کنین تا خانومتون به زبون بیاد شماهم اونموقع حرفای دلتون و دلخوری هاتونو بهش بگین
    اما اگه شما پیش قدم اتمام این قهر واشتی کردن بشین کارتون به هیچجا نمیرسه بلکه وضع از این به بعد بدتر هم میشه. شما خیلی صبورین بهتر تو این مسءله هم صبور باشین.

خودمو مثال میزنم من بعضی مواقع میشه شاید هفته 3بار با خانواده همسرم ملاقات دارم با این حال همسرم بازم درکم نمیکنه ولی دیگه فرض کنین من با خانوادش بد بشم یا جواب زنگاشونو ندم یا همش ازشون ایراد بگیرم مطمءنا باهام جوره دیگه برخورد میکنه یه بار این رفتارو ازم ببینه.
    اینشالا که خانومتون به خودش میاد مشکلتون خیلی زود حل میشه.اصلا به جدایی فکر نکنین به ترمیم رابطون فک کنین ولی ایندفعه از جانب خانومتون پیش قدم شین..
    با سلام
    مرسي كه به تاپيكم توجه داريد، واقعاً همينه، من هميشه سعي كردم و به خودم مسلط باشم و موقع ناراحتي كاري نكنم كه بعدش پشيمون بشم، از شرايط حاضر اصلا راضي نيستم به هر حال زندگي منه و منم كه دارم عذاب ميكشم، ولي باور كنيد ديگه خسته شدم اينقده نامهري ديدم و توجه اي بهش نكردم، خانمم موقعي كه عصباني ميشه متاسفانه خيلي بد و بيراه ميگه، اينبار ديگه كاري به كارش ندارم، الان دو هفته س كه ديگه باهاش حرف نزدم و كاري بهش ندارم، اميدوارم كه به اشتباهش پي ببره كه خيلي خيلي ضعيفه اين احتمال، ديگه ميخوام از حقم نگذرم، فكر ميكنم گذشت زيادي اونو وقيح كرده، اصلا دوست نداشتم زندگيم اينطور بشه،زنم اينطور باشه، ولي اينو ميذارم به حساب بدشانسي و بي تجربگي، اميدوارم روزهاي آينده بهتر باشه و مثل گذشته داغونم نباشه، تصميمم جدي و ميخوام كه وايسم پاي كار تا درست بشه، شما هم برام دعا كنيد.
    مرسي كه توجه كرديد.

2. کاربر روبرو از پست مفید kohyar1360 تشکرکرده است .

pbsm (چهارشنبه 10 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)