سلام دوستای عزیزم٫
کیت کت مهربونمایشالا با این خاستگار جدیده کارتون به لی لی لی برسه و اونوقت من قند تو دلم آب بشه واستون و خوشبخت بشی گلی!
اینو بدون خدا هر آنچه به صلاحته رو انجام میده و خودش کارارو جلو میبره٫جوری که اصلا تو نمیفهمی کی چی شد!توکل کن به خدا عزیزم و چشماتم خوب باز کن( خوشگلم که باشه دیگه حرفی نیست
) شوخی کردم!!!
پارسا داداشیلیوانو خوب امدی٫خدا بگم چیکارت نکنه مردم از خنده!
میدونی من کاملا عادیم ولی مامانم از دیروز داره یکسره میگه پس علی کی میاد خونمون٫گفتم مامانی علی کار میکنه شما خودتون میدونید که هفته ای که کاره بعدش فقط وقت میکنه ورزش بره٫ایشالا تو تعطیلاتش میاد! باید یه جوری به علی بگم که نگه نمیام٫فکر نمیکنم نه بگه٫نمیدونم!ولی بابام اینا میدونن چطوری عادی رفتار کنند تا اصلا بحث گذشته وسط نیاد٫علی هم خودش عادیه! پس اینم به خدا میسپارم خودش راهکارو نشونمون میده...
زیارتت قبول پارسا جانم٫حاجت روا شده برگردی ایشالا!
کاملیای عزیزم٫حال جفتتون که خوبه مهربونم؟! اصلا به خودت استرس وارد نکن و ریلکس باش٫باید حسابی مواظب خودتون باشید٫میدونم همسرت حواسش خوب بهته!
ایشالا نی نی صحیح و سالم به دنیا بیادو به زودی آرام دلم هم بیاد و خبرایه خوب خوب بیاره!
واحد مهربونمواقعا ازتون واسه همه توصیه هاتون و گوش زدهاتون ممنونم٫چقدر نصیحتم کردید و همیشه بهم میخواستید بفهمونید که همسرم مرد خوبیه و اون منم که باید تغییر کنم٫خیلی دوستتون دارم٫مرسی از نگرانیهای خواهرانتون!
واقعا که همینطوره٫وقتی کلیدو میندازه تو و میاد تو خونه و با تمام خستگیش میخنده و کاری یا چیزی میگه که ما بخندیم و در آغوشمون میگیره!
خونه با بودنش همیشه گرم و پر شادیه!
خدا سایه هیچ مردی رو از بالا سر زن و بچش کم نکنه!
سلام آونگ جان٫خوب هستید برادر مهربونم؟! ممنونم ازتون که باز لطف کردید و واسم پست گذاشتید ولی راستش متوجه نشدم از چه نظر باید یک قدم ازش جلو باشم؟! منظورتون فکره؟! من باز هم صبوری میکنم تا خودش طرفم بیاد که البته امده ولی پارسا گفت نگو دیگه قند آب میشه و این حرفها...
هر روز بیشتر به این پی میبرم که آره دوستم داره و من سخت در اشتباه بودم که نداره! واسمون باز دعا کنید تا در برخورد اول با خانوادم همه چیز بدون مشکل باشه و اصلا بحثی پیش نیاد! نمیدونم اگه بیاد چطوری مدیریت کنم باید یه جوری سر و تشو هم بیارم...![]()

ایشالا با این خاستگار جدیده کارتون به لی لی لی برسه و اونوقت من قند تو دلم آب بشه واستون و خوشبخت بشی گلی!
اینو بدون خدا هر آنچه به صلاحته رو انجام میده و خودش کارارو جلو میبره٫جوری که اصلا تو نمیفهمی کی چی شد!توکل کن به خدا عزیزم و چشماتم خوب باز کن( خوشگلم که باشه دیگه حرفی نیست
) شوخی کردم!!! 
خونه با بودنش همیشه گرم و پر شادیه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)