سلام
من جریان زندگیه قبلیتونو نمیدونم و کاری هم باهاش ندارم ، شاید برای بعضی پیگیری ها و یافتن علت بعضی برخوردهاتون لازم باشه توی گذشته و زندگیه قبلیتون جستجو بشه اما من فعلا واردش نمیشم.
آقای تنهایی، شما وهمسرتون نقشتون جا به جا شده اول زندگی، به جای اینکه شما دنبال ایشون باشید و برید با خانوادشون صحبت کنید و بگید این خانم رو میخواید و دوسشون دارید، ایشون اینکارارو کردن، پس حق بدید خانومتون همیشه آماده ی این جبهه گرفتن ها هست. نمیگم کارشون درسته اما بهشون به عنوان یه جنس مونث حق میدم و درکشون میکنم.
شما حتی نمیدونید چی شد که قبول کردید با ایشون ازدواج کنید!!! این خیلی بده، نه تنها برای این مشکلی که الان براتون پیش اومده بلکه در تمام مراحل زندگیتون خودتون یه جووووری هستید ، انتخابتون نبوده و اشتیاقی بهشون ندارید و اصلا نمیدونید چی شد که این شد!!! خوب برای یه خانم هم خیلی سخته ببینه طرفش همینجوری باهاش ازدواج کرده و ...
میدونید میخوام چی بگم؟
مثلا همون موردی که مطرح کردید، شما به جای اینکه از خانومتون تشکر کنید ( یا حداقل نشون بدید که درک کردید این کار قشنگشونو)که به خاطر شما نموندن پیش خانوادشون و برای شما جلوی خانواده ارزش قائل شدند و گفتن شوهرمو تنها نمیذارم ، برگشتید گفتید:... خوب آقای محترم این چه حرفی بود. میدونم منظور نداشتید.اما اصلا درک نمیکنم توی ذهنتون اون لحظه چی بوده که این حرفو زدید. خوب گناه داره همسرتون. منتظره چی بوده و چی شنیده.
وقتی هم از همون اول شما راضی به این ازدواج نبودید و الان این حرفو میزنید خوب خانومتون خورد میشه. نکنید اینکارارو.
میگید" همیشه سر چیزای کوچیک توهین هایی میکنه که ..." همیشه انقدر کوچیکه بحثاتون؟!! به نظر من که یه خانومم اصلا هم موضوع کوچیکی نبوده هاااا.نمیگم توهین کردن ایشون درست بوده، کلا بددهنی اصلا قابل قبول نیست، نه تنها در زندگیه مشترک بلکه در هیچ لحظه ایی، چه مقصر باشن چه حقشون پایمال شده باشه، اما فعلا به شما دسترسی هست.
شما میگید میدونید همسرتون نمیتونن سره قولشون بایستن، آیا شما میتونید دیگه حرفای ناراحت کننده بهشون نزنید و اذیتشون نکنید و خوردشون نکنید( خواسته یا نا خواسته)؟ اگر تونستید ایشون هم میتونه.شک نکنید.
یه کم از مقالات این سایت کمک بگیرید و سعی کنید خانوم ها رو بهتر بشناسید و یادبگیرید چه جوری لازمه باهاشون رفتار کنید.
به امید زندگی شیرین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)