به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 54
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام ساشاجون.خوشحالم که فعلا مادراتون ملاقاتی داشتن و قراره رسمی اقدام کنن.
    در مورد چک کردن گوشیت باید بگم کارش درست نبوده و این مورد نشون میده که زیاد بالغانه رفتار نمیکنه اماحتما به مشاوره ازدواج مراجعه کنید.چون رفتارای ایشون خیلی احساساتی و تکانشی بنظر میاد. توی زندگی مشترک که نمیشه بابت هر حرفی بزنه زیر گریه.اینطوری شما قربانی وابستگی ناسالمی ممکنه بشید.البته اصلا قطعی نظر نمیدم و صرفا تاکیدم بر هوشیار بودن شما و مشاوره ی ازدواجه.خب تا حدی تعصبی که روی شما داره به خاطر علاقه اش طبیعیه اما به اندازه و معقول باید باشه.
    برات آرزوی خوشبختی میکنم.

به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.

2. 4 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 13 آذر 93), sasha (پنجشنبه 13 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93), گوش ماهی (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    سلام دوستم.شاید من بتونم راهنمایی خوبی بکنم....ببین ساشا جون من خودم و خانوادم همکار خانواده این اقا پسریم.ببین من خودم یه دختر میدونم کادوی باارزش و خرید و رسیدگی چه حس خوبی داره برای یه دختر!حتی برای کسی که خودش داره!!اما ساشا این پول زحمتش نیست!همکارای متوسط ما هم حداقل 6 ساعت کار کنند 5 میلیون درامد دارن پس اصلا جین و لباس دو میلیونی و چه میدونم 4 تا شام و ناهار تو فلان رستوران اصلا ملاک علاقه نیست!بهت قول میدم همین خرج هارو برای کسای دیگه کرده!!خودش چیه یه پسری که فقط خرج کرده و گریه میکنه!!!دختر گل باور کن ایراد هم از تو نیست !پدر این پسر بچش میشناس!داره به تو رحم میکنه!مرد با ابرویی و شرافت داره نمیاد خواستگاریت چون مسیولیت پذیره!گفتی ظاهر خوبی داری!...در نگاه اول عاشقت شده!....نمی دونم امار دختر یا دخترهایی که تو گذشته این اقا بودن داری!بازم حاضرم بهت قول بدم از تو زیبانر نبودن اما اندازه تو بودن.....علت جداشدنشون چی بوده!!!!دور از جون تو باشه دور از جون دخترهای پاک جامعمون الان بوی پول بدترین دخترهارو رام میکنه تا طرف نگه دارن (البته پسرها هم این طور شدن متاسفانه)...وضهیت اقتصادی ایجاب میکنهعزیزم اگه همکار بودید و باهات کار گرده بود و ....موضوع فرق داشت اما الان......ساشا جان...به حرف هام فکر کن

- - - Updated - - -

راستی!.....از تاپیکت حس میکنم فقط دوست داری مدریت کنی این رابطه به سرانجام بیفته!!!!!اولا ساشا خودتول نزن! به قول فرشته مهربون اینا خواستگار ها و نامزد های خود خوانده هستن...میدونی یه سر به تاپیک من بزن!.....من کاملا هم سن توام طرف با پول و شرایط میاد بیشتر دلم ادم با عرضه می خواد جز وضعیت مالی بقیه چیزاش بهم بخوره،و والا تو دانشگاه ما یه پسر با عرضه و عاقل که از این کارای کیس تورو بکنه که نبود کلا....مرد زندگی از این کارا نمیکنه

4. 5 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 13 آذر 93), sasha (پنجشنبه 13 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93), گوش ماهی (پنجشنبه 13 آذر 93), رویای پر کشیدن (دوشنبه 17 آذر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیت کت نمایش پست ها
    والا تو دانشگاه ما یه پسر با عرضه و عاقل که از این کارای کیس تورو بکنه که نبود کلا....مرد زندگی از این کارا نمیکنه
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

6. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

sasha (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 شهریور 94 [ 23:22]
    سطح
    46
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    588

تشکرشده 383 در 141 پست

Array
    ممنون، بله رفتارهاى كودكانه از ايشون ديدم كه توجيهش اينه كه عاشقه و بار اوله كه عاشق شده و گاهى اوقات احساسات زياد اذيتش مى كنه.
    در جواب كيت كت عزيز بايد بگم خرج هايى كه مى كنه اصلا چشم منو به حقايق نبسته چون درآمدش خيلى بيشتر از ماهى پنج ميليونه، تقريبا درآمد شخصى خودش حدود شصت ميليون هست در ماه، راستى ما پزشك نيستيم، پدر و مادرش هستند و كارش بيزينس و... هست
    منم تا به حال از پسرى اينجور احساسات زياد نديده بودم، كه ميذارم به حساب كم سنى، و البته حرف شما عين گفته پدرشه كه به من گفت من همونقدر كه نگران پسرمم دوبرابر نگران تو ام چون تو دخترى منم دختر ندارم و ميدونم دخترا چقدر آسيب پذيرن، حالا بايستى مشاوره بريم هم واسه اختلاف سنى و فرهنگى و طبقاتيمون، هم واسه رفتارهاى تكانشى مثل گريه ها و تازگيا قلب درد و لرزش دست هم تو بحث ها اضافه شده كه به محض اين كه من از يه چيزى ناراحت ميشم و جمله بايد بريم پيش مشاور يا بايد در مورد تو فكر كنم رو ميگم بروز مى كنه
    راستى تو محيط كارش ايشون خيلى پخته و خوبه و گاهى من حس مى كنم اين رفتارهاش با من بيشتر از واقعيت جنبه بازيگرى داره واسه جلب توجه، مخصوصا قلب دردش كه به محض اين كه ميگم خب باشه هرچى تو ميگى خوب ميشه :/
    به من گفته بايد عكسهاتو از صفحه هاى اجتماعى بردارى، فلان پسر و فلان پسر و فلانى ديگه حق ندارن به تو مسيج بدن و خطتو بايد عوض كنى، گوشيتم هميشه چك مى كنم چون تو چيز قايمكى نبايد از من داشته باشى، لباس رنگ هاى تند مثل قرمز و اينا و يا كوتاه هم حق ندارى بپوشى، كه من تو زندگيم بابا و مامانم كه سنتى و مذهبى هستن تا حالااز اين گيرها بهم ندادن، چه برسه به همسر امروزيم و احساس خفگى مى كنم، نميدونم اين چيزها چقدر جنبه واقعيت داره، و واقعا بعدا اذيت ميشم يا نه، چون با اين كه بهم گير داده من هنوزم كار خودمو مى كنم و تغييرى تو خودم ندادم و فعلا حرف حرف منه

- - - Updated - - -

اينم اضافه كنم كه پول واسم ارزشمنده اما همه چيز نيست، به خدا من شوهر پولدار نمى خوام، حتى يه زندكى ساده و آروم برام كافيه، اصلا انتظار موقعيت مالى آنچنانى نداشتم و ندارم و حتى الان با اين اختلاف طبقاتى نگران جهيزيه خودم و رفت و آمد دوتا خانواده هم هستم، در آمد شخصى خانواده ما رو هم يك دهم درآمد خواستگارم هم نيست، توقع داشته باشيد به جاى خوشحالى الان بيشتر نگران باشم

8. 2 کاربر از پست مفید sasha تشکرکرده اند .

sevil73 (یکشنبه 23 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    دوستی خلاصه این اقا یه زنگ خطر بزرگه تمام کاراش!...و اگه می خوای ببینی واقعا مسیله مالیش روت تاثیر گذاشته یا نه فقط تصور کن یه پسر گیر و شکاک و گریو! با به قول خودت اخلاق های بچه گانه و کوچکتر از خودت که هیچی نداشت می تونستی تحمل کنی؟!....فکر نکنم!...برای همین حس میکنم در نهایت تحت تاثیر وضعیت مالیش قرار گرفتید.
    در ضمن 25 سالشه!!!!!!بچه نیست که رفتاراش میذاری به حساب بچگیش و احتمالا امید داری بزرگتر از این بشه و اصلاح پیدا کنه!...تازه مثلا خانواده درستی هم داشته و قرار بوده وقت صرف تربیتش بشه!
    با اخلاق سر کارشم کار نداشته باش....برای همین که میگن باید با طرف رفت و امد کرد و کسی رو حساب رفتار محل کار قضاوت و نتیجه نمیگیره!!

10. 3 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 14 آذر 93), sasha (پنجشنبه 13 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 آبان 00 [ 20:15]
    سطح
    62
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    556

تشکرشده 637 در 143 پست

Array
    دوست عزیز من تاپیکت رو کامل خوندم.این آقا معلومه که منطقی نیومده جلو که بخواد منطقی تصمیم بگیره.میخواد شما رو داشته باشه اصلا براش مهم نیست که چه اختلاف هایی با هم ممکنه داشته باشید.ولی شما که میتونی منطقی تصمیم بگیری.تو هیچ کدوم از پست هات ندیدم اشاره ای به اخلاق و معیارها و ارزش های دو طرفتون کرده باشی.بیشتر از وضع مالی خوب ایشون و احساساتی که براتون تا حالا خرج کرده و موفق هم شده دل شما رو ببره نوشتی.عزیزم اینکه این آقا بجای فکر و صحبت منطقی به گریه متوسل میشه نشون دهنده یه ضعف تو ایشونه که توسط مشاور جای بررسی داره.اینکه دوست دختر زیاد داشتن و تا حدی تنوع طلب بودن باعث شده که الان دچار نوعی بدبینی بشن که بخوان شما رو مدام چک کنن و محدود.شاید الان حرف حرف شما باشه،چون نمیخوان شمارو از دست بدن ولی پس فردا توی زندگی مسلما جور دیگه ای برخورد خواهند کرد.اینکه پدرشون مخالف بودن و دلیلشون غیر عقلانی بودنه این کار بود حق داشتند.چون دیده بودن پسرشون ممکنه توی سال چندتا دوست دختر عوض کرده باشه،احتمالا اونها هم برای خانواده اش علنی بودن ،پدرشون هم گفتن این مردمثل قبلیهاست حتما و بعد از مدتی بی خیال این مورد هم میشن.ساشای عزیز ازدواج رو ساده نگیر و با چشم باز انتخاب کن و از تردیدهات ساده نگذر.الان توی مرحله انتخاب هستی پس با وسواس درست انتخاب کن که پس فردا افسوس نخوری.حتما از مشاوره دونفره هم استفاده کنید.

میان پرواز تا پرتاب...
    تفاوت از زمین تا آسمان است.
    پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی!
    پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند،
    پس پرواز را بیاموز...

12. 3 کاربر از پست مفید گوش ماهی تشکرکرده اند .

sasha (پنجشنبه 13 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93), کیت کت (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 شهریور 94 [ 23:22]
    سطح
    46
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    588

تشکرشده 383 در 141 پست

Array
    چی کار کنم خب؟ من الان به شرایط بقیه پسرها هم نگاه می کنم ایشون به نظرم ایده آل میاد. هم خودش هم خانواده ش. میذارم دو کفه ترازو باز می بینم ایشون یه سر و گردن از بقیه هم تو کار هم تو تحصیلات هم تو خانواده و اصل و نسب بالاتره. اینقدر الان دوستان خودم درگیر روابط غلط و اشتباه هستند. یکی هست داره مدتها با یکی دوستی می کنه طرف حتی یک کلمه حرف نزده واسه ازدواج، یکی هست پسره میگه تو لیاقت منو نداری خواستگار بهتر از من داری. یکی هست مامانش براش قراره زن انتخاب کنه گفته ما فقط دوستیم. بگذریم از اون مردهایی که فقط به قصد تفریح و خوشگذرونی میان جلو. باور کنید الان مرد متاهل شرایط این آقا رو داشت راحت دختر بازی می کرد. ولی خواستگار من از همون اول به من گفت ازدواج، منم بهش گفتم با شرایط رسمی معطل نکرد سریع اقدام کرد. من حتی بهش گفتم تا زمان فراهم شدن شرایطت از هم جدا شیم ایشون سریع خانواده ها رو در جریان قرار داد و آشنا کرد.
    من هرجوری فکر می کنم می بینم ایشون واقعا چیزی واسه من کم نذاشته. همه و همه هم از رو دوست داشتن زیادش بوده وگرنه دختر بهتر و زیباتر از من هست بدون شرط ازدواج هم قراره با این آقا مراوده کنه. انصافا شرایط جامعه رو خودتون دیگه بهتر از من میدونین.
    منتها من مشکلم اینه که آدم سخت پسندی هستم. الان این همه با ایشون حرف زدم رفتم اومدم خونواده ها رو در جریان گذاشتم باز ته دلم دودلم که نه ما نباید احساسی برخورد کنیم. از اون طرف هم می بینم کیس واقعا خوبیه نباید با سختگیری بی جا از دستش بدم.
    نمیدونم چی کار کنم؟ خیلی حساس شدم

14. 2 کاربر از پست مفید sasha تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 14 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 آبان 00 [ 20:15]
    سطح
    62
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    556

تشکرشده 637 در 143 پست

Array
    میگی واقعا کیس خوبیه....خوب این خوبیها رو بشمر بنویس.به جز وضع مالی خوب ،خریدن هدایای گرون قیمت،ابراز احساسات شدید و خانواده پزشک به موردی اشاره نکردی.
    سری به این تاپیک بزن .
    http://www.hamdardi.net/thread-412.html
    میان پرواز تا پرتاب...
    تفاوت از زمین تا آسمان است.
    پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی!
    پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند،
    پس پرواز را بیاموز...

16. 2 کاربر از پست مفید گوش ماهی تشکرکرده اند .

sasha (شنبه 15 آذر 93), szd (پنجشنبه 13 آذر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

چی کار کنم خب؟ من الان به شرایط بقیه پسرها هم نگاه می کنم ایشون به نظرم ایده آل میاد. هم خودش هم خانواده ش. میذارم دو کفه ترازو باز می بینم ایشون یه سر و گردن از بقیه هم تو کار هم تو تحصیلات هم تو خانواده و اصل و نسب بالاتره. اینقدر الان دوستان خودم درگیر روابط غلط و اشتباه هستند. یکی هست داره مدتها با یکی دوستی می کنه طرف حتی یک کلمه حرف نزده واسه ازدواج، یکی هست پسره میگه تو لیاقت منو نداری خواستگار بهتر از من داری. یکی هست مامانش براش قراره زن انتخاب کنه گفته ما فقط دوستیم. بگذریم از اون مردهایی که فقط به قصد تفریح و خوشگذرونی میان جلو. باور کنید الان مرد متاهل شرایط این آقا رو داشت راحت دختر بازی می کرد. ولی خواستگار من از همون اول به من گفت ازدواج، منم بهش گفتم با شرایط رسمی معطل نکرد سریع اقدام کرد. من حتی بهش گفتم تا زمان فراهم شدن شرایطت از هم جدا شیم ایشون سریع خانواده ها رو در جریان قرار داد و آشنا کرد.
    برداشت من از این چیزایی که از شما نقل قول کردم اینه که اگر یه نفر خواستگار جدی و مصر باشه از نظر شما یعنی ویژگی مثبت!!!

کلا ویژگی ها مثبت خواستگارت با توجه به چیزهایی که گفتی:
    1) خواستگاره و با قصد ازدواج جلو اومده و نه دوستی
    2) خانواده اصیلی داره
    3) ثروتمنده (که البته با توجه به اختلاف طبقاتی 1:10 که خودتون میگید این ویژگی منفی محسوب میشه از نظر من ولی انگار شما مثبت می دونید!!)
    4) شغل و درآمد خوبی داره

دیگه شما هر چی از ویژگی های اخلاقی و گذشته ایشون گفتین من چیز مثبتی ندیدم اگر شما دیدین به ما هم بگین که تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
    در ضمن اینکه میگین ایشون تو محل کار مقتدر هستند و پیش شما بچه، ناشی از تضاد شخصیتی شون هست، چطور یه نفر میتونه مثلا مدیر موفق و با اقتداری باشه ولی وقتی به یه دختر میرسه انقدر ناتوان بشه که قلب درد و گریه و ... بیافته؟؟؟؟؟؟

18. 2 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 14 آذر 93), sasha (شنبه 15 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    عزیزم منم این شرایط تو رو تجربه کردم اما فقط تفاوتش اینه که خواستگار من پول نداشت و اقبلا هم باکسی نبود..اما این وابستگی و اخلاق های بچگانه رو داشت..سر هرچیزی سریع گریه می کرد.. اینا اولش ممکنه برای ادم دلنشین باشه و به این فکر کنه واای چقد دوستم داره و چقد عاشقه و.. ولی بعدش باور کن ادم خسته میشه ..الانو فقط در نظر نگیر دو روز دیگه سر هر موضوعی اینقد احساسی برخورد کنه می دونه چقد احساس بدی به ادم دست می ده..اینجور ادمها هیچ حریم خصوصی واسه ادم قایل نیستن.ولی این هقا از همین الان داره حریم خصوصی ها رو میشکنه با چک کردن گوشی و این قبیل کارها..تازه این وسط شکاک بودنشم اضافه کن.خدا بهت صبر بده..فقط تمام تلاشتو بکن که بهترین تصمیم و بگیری

20. کاربر روبرو از پست مفید SOGAND. تشکرکرده است .

sasha (شنبه 15 آذر 93)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)