سلام . پست منو 100 بار بخون
بانو اونچه که شما تا اینجا بیان کردی و حرف دیروز ایشون نسبت به بی تفاوتی به این زندگی بیان شد .
باید بگم برداشت من میگه شما در باتلاقی افتادی که هر چی برا نجات بیشتر دست پا میزی بیشتر فرو میری .
من حرف دوستانمو قبول دارم باید ادبش کرد ولی تو این راه شما هم لطمه خواهی خورد و عذاب خواهی کشید .
بانو حرف منو خوب گوش کن چند تا نکته مهم که میگم جابشو پیدا کن برا خودت
اول اینکه احساس ترحم مثل به خاطر خانوادم یا خانوادش یا اینکه گناه داره بریز دور . چرت نگو (عذر میخوام ناراحتم ) .
این تویی که میخوایی یه عمر با همچنین مردی زندگی کنی . میتونییییییی ؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تصمیم بگیر .
شونه همسرت انقدر قوی پر محبت هست که بهش تکیه کنی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
الان سه ماه گذشته به این سردی رسیدی .مثلا همسرت باید نسبت به تو عتش داشته باشه نسبت به تو نهایت عشق محبت داشته باشه دارههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟ کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ وسط خیابون ولت میکنه میره..
عشق فقط تو امیال پست . خودش میبیه ؟؟؟؟؟؟/
بانو جای خواهرم بهت میگم فردا شب اومد بذار بزرگترا حرفاشونو بزنن تموم شد وسط جمع بگو من اگه جواب مثبت بهت دادم برا اینکه خواستم بقیه عمرمو در کنار تو بگذرونم با احترام و احساس خوشبختی بگو من بهت جواب دادم چون دوست داشتممن یه دخترم احتیاج به یک تکیه گاه دارم و یه مردیکه پشتوانم باشه و بهم محبت داشته باشه . بگو باهات عهد بستم زیر عهدمم نمیزنم ولی به شرطیکه تو همونی باشی که من میخوام بگو من ازت هیچ تعهدی نمیخوام و برام ارزش نداره حرف و قولت برام سنده . در غیر اینصورت بهتره کاتش کنیم و هر کسی بره دنبال بد بختی خوشبختی خودش .
بانو به ناراحتی من توجه نکن اگه زندگی قبول گرد باید بهش فرصت بدیباید صبور باشی تا اونم تصمیمشو بگیره یا به زندگی برگرده یا نه رهات کنه .
یه چیز دیگه . من با ادب کردن این آدم مخالفم خودتو عذاب میدی . نخواست کاتشکن . علتش اینه که قانون ها زیاد خوب و مستحکم نیست . فرض کن مهرت 1000 تا سکه باشه باز هم چیزی دستت رو نمیگیره .
نکته بعد اینکه انقدر نگو اونا از ما وضعشون بهتره و یا جاشون بهتره اصلا ربطی نداره همه چی به فهم شعور طرف برمیگرده .
بانو جدایی سخته فعلا درس بیخیال تا تکلیفت مشخص بشه. جدایی حتی از یه شب زندگی دردناکه از فوت مرگو میر بدتره
بابت این سه ماه هیچی درد نکشی 9 ماه باید تحمل کنی دردشو تازه اگه راحت کات کنی و کار به دادگاه نرسه .
بابت تلخی کیک عقدت متاسفم .
باز تا میتونی تلاشتو بکن زندگیت از دست نره فقط فقط به خودت فکر کن پای خانواده خودتو اونو وسط نکش خودتو گول نزن .
برات آرزوی خوشبختی میکنم . ببخش حلالم کن ناراحت شدم که چطور بازندگیت بازی شد و عین خیالش نیست .

باید صبور باشی تا اونم تصمیمشو بگیره یا به زندگی برگرده یا نه رهات کنه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)