سلام دوست عزیز
خیلی رک میخوام باهات حرف بزنم
پس میرم سر اصل مطلب
اگه در حال حاضر اون آقا داره باهات بازی می کنه می تونم بگم مسبب اصلیش خودتی . توی این یک سال جدایی آیا جوری رفتار کردی که این آقا فک کنه شما بهش توجهی نداری و فراموشش کردی؟؟؟؟؟؟میری با خط ناشناس باهاش تماس می گیری و حتی بعد از اون به جای خاموش کردن سریع خطت اونو روشن میذاری و حتی جواب می دی تا برادر این اقا متوجه بشن که شما بودی تماس گرفته بودی.خوب واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم اگه جای این اقا بودم با خودم می گفتم خوب این دوست دختر قبلیم هنوز تو فکرمه که حتی واسه شنیدن صدام ی همچین کارایی می کنه پس بذار منم تو نخش باشم!!!!!!!!!!!!!!!!
تو حتی اینقد بهش توجه می کنی که کاملا حواست هست وقتی با زنش بوده چه لباسی تنش بوده و وقتی اومده تو رو ببینه چه لباسی تنش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای چی اس ام اساشو جواب می دید؟یا چرا وقتی زنگ می زنه رد تماس نمیکنی ؟یا چرا شماره ی این آقا رو یا احیانا هر شماره ی ناشناسی که با گوشیت تماس می گیره رو توی بلک لیستت نمیذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی از نظر من تو خیلی راحت می تونی شمارتو عوض کنی و با ی اس ام اس به تموم کسایی که توی لیستت هستن شماره ی جدیدتو اعلام کنی و حتی می تونی نام خودتو پایین اس ام است قید کنی تا همه متوجه بشن که شماره جدید شما اینه ؟؟؟؟؟؟؟کما اینکه خیلی از دوستای خودم بنا به خیلی دلایل این کارو کردن و مشکلیم واسشون پیش نیومده و هر کسی که می خواسته باهاشون در تماس باشه ازون اس ام اس متوجه تغییر شماره شده
ببین
ی کم به راه حل هایی که من بهت گفتم فک کن
چرا تا حالا تمام مسیرهای ارتباطیتو با این آقا باز نگه داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا غیر ازین بوده که خودتم می ترسیدی آخرین روزنه های ارتباطیت با این آقا بسته بشه؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من تو امروز نباید از این اقا عصبانی باشیو از رفتارش تعجب کنی
من نمیگم کارایی که این پسر می کنه درسته اما رفتارای اشباه خودت بوده که نتیجش شده کارای غلط این اقا
تو هنوزم بعد یک سال داری با این قضیه احساسی برخورد می کنی نه منطقی و تا وقتی خودت تغییر نکنی مطمئن باش بازم همین آش می مونه و همین کاسه
عزیزیم دوست من
شما بیستو هفت سالته پس من فک نمی کنم وقت زیادی واسه ی اشتباه دوباره و ی شکست دوباره داشته باشی
به خودت بیا
با منطقو عقلت رفتار کن که اگه تا حالا درست رفتار کرده بودی ماه ها قبل داستان این اقا برای تو تموم شده بود
به هیچ وجهم سر قرار نرو که بازم نتیجش می شه اتیش خوردن زندگیت
اون زن داره پس شما هیچ حقی نداری که از در احساسی باهاش وارد بشی
شما برو به آینده و ازدواجت فک کن و مطمئن باش اگه این روشو در پیش بگیری و بازم راه و برای این اقا باز بذاری تمام زندگیتو خواهی باخت
اگه رک نوشتم و بدون رو دربایسی فقط می خواستم بفهمی که با خودت چند چندی و بدونی چقد مقصری
مواظب خودت باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)