بانو اسمتون پیانو زنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی پیانو میزنید ؟؟؟؟؟
خب سلام
پارسا اسم پسر و من مرد هستم
چند نکته رو باهم برسی کنیم . ...................
میزان تحصیلاتتون و همین طور همسرتونو بیان کنید ......
هیچ مرد یا پسری عیب نداره معیار های شما چی بوده و حداقل این آقا چندتاشو داشته ........... والان چند تا از اون معیار هارو از دست داده ...............
از همین الان نشون میده که ایشون مسئ.لیت پذیر نیست ؟؟؟؟؟ هست؟؟؟؟؟؟؟؟
احساس میکنم تو فامیل شما دخترارو زود عروس میکنن . همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟ این احساس از فشار خانوادت در شروع این زندگی برداشت کردم .......... چرااااااا؟؟؟؟؟؟ نقش تصمیم خودت در این ازدواج چقدر بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین 3ماه گذشته ولی اوضاع خیلی تغییر کرده خیلی......
ماها آدمهای مهربون چوب مهربونیمونو میخوریم واین خودش یه ضعف بزرگه قدرت نه گفتن تو مهمترین تصمیم زندگیمونو نداشتیم . بس که مهربونیم .
میترسم راهنماییت کنم اشتباه باشه ناخواسته در مسیر بازگشت به مجردی هدایتت کنم . ولی از نظر من حالاکه اون بهت محل نمیده و برای شما دلش تنگ نمیشه شما هم بهش محل نده تا میزان دلتنگی ایشون مشخص بشه بالاخره جویای احوالتون که خواهد شد ببین چند روز طاقت میاره . تو مساییل رابطه بهانه قائدگی رو بیار جلوشو بگیر دور از جونتون بگو مریض هستی و احتیاج به دکتر زنان داری و نترس حتی برو هدف اینکه میزان اهمیت به شما در ایشون مشخص بشه .
بانو در مورد بی احترامی ها باید با همسرت صحبت کنی و یه جورایی هندونه زیر بغلش بدی ولی اگه کلا زده به در بی احترامی تیکه انداختن مسخره کردن اونم تو این دوران . از من کاری بر نمیاد و باید مشاوره بگیری .
اگه هم گفت چرا اس نمیدی بگو شارژ ندارم و بهونه بیار و ببرشش زیر بار مسئو.لیت . فکرشو نکن زندگی معمولی خودت ادامه بده .
بانو همسرتون یا خامه یا سیست مدار خوبیه کاری کرده که با وجود تمام بی احترامی ها . شما بازم عاشق بی چونه چرای اون باشید . شوهرت یا نسبت به شما عشق پنهان داره و ازتو مخفی میکنه .
ایکاش کمی تو این تالار بیشتر دور میزدی و تاپیک های مشابه رو میخوندی . تاپیک منم بد نیست پر از عشق یطرفه است
پر از چشم بستن ها رو ندونم کاری های طرف مقابل ولی خب خداو شکر .
مشاوره بگیر و شخصیت همسرتو برااشون باز کن تا کمکت کنن بدرووووووووووووود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)