با سلام مجدد خدمت همهبنده بعد از اینکه یک جلسه فقط جهت آشنایی با طرف داشتم چند جلسه حضوری رفتم و باهاشون صحبت کردم تا حداقل صرف یکبار دیدن رد نکرده باشم. ولی بعد از چند جلسه حضوری آخرش نتونستم دلم رو راضی کنم و چند روز پیش دیگه کنسلش کردم. ولی از این موضوع خیلی چیزها یاد گرفتم و فهمیدم که باید رو خودم خیلی کار کنم تا بتونم برای ازدواج و شرایط اون اماده بشم. الانم تو دوره ترکم و اگه خدا بخواد فکر کنم تا الان باید 10 یا 11 روز شده باشه و امیدوارم که تداوم پیدا کنه و بتونم ترکش کنم. از دوستان میخوام برام دعا کنید تا این مشکلم رو حل کنم تا در آینده نیز به مشکل برنخورم.همچنین خدمت خانم فرشته اردیبهشت عرض کنم که در مورد اولویت هام در ازدواج می توان به مواردی مثل رسیدن به آرامش از لحاظ روحی روانی؛ متمرکز کردن افکارم فقط در جهت یک نفر؛از لحاظ جنسی ارضا شدن؛ پیدا کردن یک نفر که بتونم باهاش چهارتا حرف دلم رو بزنم؛ یک حامی برای پیشرفت در کارم و دیگر ابعاد زندگی و همچنین خودم نقش یک پشتیبان رو برای یک نفر بازی کنم. علاوه بر اینها جایگاه خودم رو از لحاظ اجتماعی نیز بهبود بدم. خانم فرشته اردیبهشت شما همچنین گفته بودید که بنده به شکل سختگیرانه با مسایل برخورد میکنم؛این جمله رو میتونید یکم بیشتر برام بازش کنید تا بتونم خودم رو بهتر بشناسم؟ ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)