به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 71

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 اردیبهشت 95 [ 12:20]
    سطح
    71
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    سلام دوستای مهربونم٫

درسته پارسا جان٫امیدوارم که خدا خواسته دلتو اجابت کنه برادر گلم!ولی با تمام شیرینیهاش دلشوره هم داره٫خیلی...

حافظ عزیزم ممنونم مهربونم٫من که واقعا انگار دوباره عاشقش شدم! کلا طرز نگاهم٫حرف زدنم باهاش عشقولانه تر شده٫هر چی نگاش میکنم از دیدنش سیر نمیشم!منتظرم ببینم کی اون لحظه فرا میرسه که این یخ بینمون شکسته بشه!
    حافظ عزیز من فکر میکنم کلا من دیگه مثل قبل نیستم٫ بیشتر اینکه جون دیگه اصلا التماسش نکردم و اینکه گفتم تصمیم با خودته! من فقط یکطرفه محبت کردم و علی خیلی خنثی بود٫نه میشد گفت خوشش میاد و برمیگرده نه میشد گفت نه میره!
    این خونسرد بودن شاید٫جون دیگه بزور ازش نخواستم بمونه٫لباسهاشو نمیکشیدم علی تورو خدا نرو!کاملیا عزیزم راست میگفت هرچی بیشتر تو التماس کنی اون فراریه منم رهاش کردم! هر وقت میومد دنباله پارمیدا بهش محبت میکردم و اصلا حرف از هیچی نزدم!سعی کردم دیگه عجول نباشم!
    بیشتر از همه نماز و راز و نیایش بهم کمک کرد٫انقدرررررررر آرومم کرد که علی رو فقط ازش خواستم و رهاش کردم و خدا کفایت کنندم بود!

خودمو جلوی احساسات حسابی کنترل کردم تا توم نهادینه شد٫ همش با کمک شما دوستانم و تمرین تمرین و تمرین!حافظ گلم تو رو خدا شرمندم نکنید٫من هر چی شدم از راهنمایهای همه شما دوستانه نی نظیرمه!
    واسه همتون همیشه بهترینهارو میخوام٫ایشالا همیشه سعادتمند و شاد باشید...

کاملیا عزیزم آره گلم یادمه٫میگفتم علی اسباب بازیهای پارمیدارو تو دستم نمیزاره٫چقدر ناراحت بودم٫یادمه عزیزم...گلم اتفاقا امروز اونم از دهنم پرید گفتم عزیزم بیا٫گفت بلهههه؟! البته به شوخی...

راست میگی من همش دارم پیش قضاوتهای منفی میکنم که اگه من بغلش کنم یا یه چیزی رو در رو بگم بزنه تو ذوقم!!! دیگه طاقت منفی بودنشو ندارم... البته اگه خدای نکرده همچون رفتاری هم ازش ببینم میدونم چطوری خونسرد ازش رد شم٫ولی خوب واقعا نمیدونم چطوری این تلسمو بشکونم!
    من باز حاضرم هر کاری بکنم تا علی منو دوباره با عشق در آغوش بگیره یا یه نگاه عاشقونه از طرفش٫نمیدونم چطوری؟! همش محبت میکنم و با رفتارم نشون میدم چقدر دوستش دارم!

اتفاقا دیروز بهم گفت سوده دیگه خودتو بیش از حد مهربون نشون نده٫باهام عادی رفتار کن سوده و این تعارف بازیهارو هم کنار بزار! آخه هر کاری که میکنه من سریع صد دفعه تشکر میکنم٫گفت سوده عادی رفتار کن باهام!

من باید از این حالت رسمی بودن در بیام! دیروزم رفته بودش قنادی ایرانی توی یه شهر دیگه ٫چون ما تو شهرمون ندارم!عصری امد خونه گفت سوده واستون شیرینی ایرانی آوردم٫خیلییییی خوشحالم کرد با این کارش٫میخواستم بغلش کنم بگم مرسی عزیزم ولی باز خجالت کشیدم!باز مثل چی ازش تشکر کردم٫گفت سوده آخه تو با من تعارف داری!گفتم نه گفت بس انقدر تشکر لازم نیست!
    امروزم که رفته بودیم گردش هی از عمد بهش میخوردم خودش خندش گرفته بود٫خوب یعنی نباید اون دستوم میگرفت٫هی دستشو نزدیکم میکرد بخدا یه حسی بهم جورات این کارو نمیداد که دستشو بگیرم!این همه مدت از خدا میخواستم برگرده حالا میترسم نزدیکش بشم!
    بنده خدا امروز هی از قصد ازم حرف میکشید تا یخم باز بشه٫البته خودشم موقعه حرف زدن کمی سر سنگین بود!آخه یکی نیست بگه بابا فقط یه نگاه عاشقونه یا اینکه فقط دستمو بگیری من یخم باز میشه!!!

عزیز دلم چشم من باز صبر میکنم و من پا پیش میزارم فقط بگید چطوری؟! تو که میدونی من همه کار میکنم تا برگرده باز من میرم جلو فقط نمیدونم چیکار کنم!!!

خاله قزی عزیز بله بقولشون٫ ااااااووووووه کوشته منو!
    مینوش عزیزم٫ چشم گلم من بخدا تعریف از خودم نباشه ظاهرم خیلی خوبه( از خود راضی) بقول علی تو چی شد به ما نگاه کردی ولی میدونی عزیزم اگه هوریه بهشتی هم که باشی اگه اخلاقت بد باشه ظاهرت هم مثل سیرتت زشت میشه٫و حالا هی باید خوبی کنی تا دوباره واسش جذاب بشی! الان میدونم که دوباره واسش جذاب شدم٫از نگاهش حس میکنم ولی اون هنوز غرور داره که پا پیش بذاره!
    مینوش جونم یادمه تو جزو اولین نفرای بودی که پا به پام کمکم کرد٫بدون هیجوقت هیچی یادم نمیره٫ممنونتم!

الهام عزیزم بوی مشهد امد گلم٫میدونم که وقتی به زیات امام رضا میری با قلب پاکت واسمون دعا کردی عزیزم٫امیدوارم که تو هم مثل بقیه جوانها و جوانهای تو تالار عاقبت بخیر بشی گلم!

آره والا الهام جون باید همه چیزو خوب یاد بگیرم٫ باور کن انقدر تو این چند ماه از همین سایت چیز یاد گرفتم که اصلا نمیدونستم که بابا اینجوری شوهر داری میکنند دختر نه اونجور که تو میکردی!
    واقعا هر کسی فرق نمیکنه دختر یا پسر باید قبل از ازدواج این مهارتهارو یاد بگیره و در خودش تهادینه کنه که فردا پس فردا مشکل درست نشه خدای نکرده!

خلاصه که باز هم اگه هر دقیقه خدارو شکر کنم باز کم کردم و هر چقدر از شما دوستای گلم تشکر کنم باز هم کمه٫البته جای بقیه دوستان و بالهای صداقت مهربونم هم خالیه که ایشالا بیان و باز واسم پست بزارن!
    باز هم از شما دوستان گلم میخوام کمکم کنید تا این تلسمو من حد اقل بشکونم و بین خودم و همسرم مهر و گرما به وجود بیارم!
    آرزو دارم،
    فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
    تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت
    ویرایش توسط سوده 82 : پنجشنبه 22 آبان 93 در ساعت 02:41

2. 24 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

ali -guilan (پنجشنبه 22 آبان 93), asal2013 (پنجشنبه 22 آبان 93), del (پنجشنبه 22 آبان 93), elham.e (پنجشنبه 22 آبان 93), fahimeh.a (یکشنبه 06 تیر 95), hafez2014 (پنجشنبه 22 آبان 93), hira (دوشنبه 17 آذر 93), khaleghezey (پنجشنبه 22 آبان 93), meinoush (پنجشنبه 22 آبان 93), mohi (دوشنبه 18 اسفند 93), morteza2487 (چهارشنبه 30 اردیبهشت 94), paiize (پنجشنبه 22 آبان 93), parsa1400 (جمعه 23 آبان 93), saba02 (پنجشنبه 22 آبان 93), واحد (پنجشنبه 22 آبان 93), نیکیا (پنجشنبه 22 آبان 93), نیکا 55 (جمعه 23 آبان 93), مو فرفری (پنجشنبه 22 آبان 93), مسافر زمان (پنجشنبه 22 آبان 93), zendegiye movafagh (پنجشنبه 22 آبان 93), آرام دل (شنبه 24 آبان 93), رزا (جمعه 23 آبان 93), شیدا. (دوشنبه 03 آذر 93), صبا_2009 (پنجشنبه 22 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)