سلام شمیم الزهراعزیز
راستش من اینکارومیکنم
وقتی شوهرم داره نازمومیکشه منم خودموواسش لوس میکنم!میرم بغلش خوب که بیمنمون خوب شدبهش میگم توواقعا خیلی منودوست داری ها...پس چرااونروزاون حرف روبهم زدی من ناراحت شدم...امادلم نیومدتوروناراحت کنم چون منم خیلی دوستت دارم...اصلا اونروزمیخواستم اینو بگم/بعدحرفم روخیلی باحالت لوس ومهربون میگم/اما گفتم ارزش نداره عشقم روناراحت کنم!!بعدش هم بوسش میکنم وابرازعلاقه وسربه سرگذاشتنش!!
بایدخیلی مراقب باشی که دوباره عصبانیش نکنی!
بایدتوی اون فاصله دوسه روز حسابی محبت کنی وشادباشی.ازلحاظ های دیگه تاییدش کنی.خلاصه بهش اعتمادبه نفس بدی!!
یعنی بانک عزت نفسش روپرکنی!تاوقتی میخوای ازش برداشت کنی کم نیاره وعصبی بشه!!
اگه همون شب حرفت رونزدی وتاییدش کردی اما توی خودت ریختی وحرص خوردی وبری توی لاک خودت...همه چی بدترمیشه!!بایدبه کل اون موضوع روفراموش کنی تابه وقتش!یعنی نبایدبزاری شوهرت بفهمه که چی توی سرته!چون میفهمه ظاهری تاییدش کردی!
- - - Updated - - -
تمنای من عزیز پستمون همزمان شد!
خب توبامقایسه کردنهات توی دعوا فقط عصبی ترش میکنی!واین به ضررتویه!چون تویی که داری آسیب میبینی!
شوهرخواهرت خوبه درسته اما نبایدوقتی شوهرت عصبیه ابنجوری ازش حمایت کنی!
اگه میخوای بهت آسیب نرسه بایدحرفهاش روتاییدکنی!خودش هم که میگه من اینوازت میخوام
عزیزم اون لحظه فقط وفقط به این فکرباش که جلوی دعوا وکتک کاری گرفته بشه!به فکرحق وحقوق بقیه نباش!بزارهرچی دلش میخوادبگه خودش میدونه که اشتباه میگه پس ولش کن!!!
درموردفیلم هاکه گفتی به روش نیار!!به هیچ وجه!!
بلکه ازش تعریف کن وازاعتقادش به خدا وایمانش تعریف کن...بزارپیش خودش وخداش شرمنده بشه!!نخواه پیش تو شرمنده بشه که اوضاع بدترمیشه
موفق باشی عزیزم
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
علاقه مندی ها (Bookmarks)