آدم های گربه صفت بد آدمو میرنجونن. صد رحمت به گربه اگه بی حیاس و اگه احسان رو فراموش میکنه؛ از ذات و غریزه شه.
ولی بعضی آدمها مثل شتر کینه یه عمر تو دلشونه، مثل روباه پنهانش میکنن، و نهایت مثل عقرب، وجود آزارگرشون رو در قالب بی صفتیِ یه گربه عرضه میکنن. خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنتشون.
بخشید اگه حرفام بار منفی داره. کم پیش میاد از این حرفا بزنم. دیروز بعد مدتها دلم شکست.
مدتها بود چیزیو به دل نمیگرفتم از کسی. میبخشیدم. احساس بزرگ بودن داشتم. ولی اتفاق دیروز درد داشت.
حاضر بودم گوشت تنمو بکنم بدم تا دوست اگه گشنه س بخوره، ولی بی حرمتی نکنه. ولی کرد و از چشمم افتاد.
نسشتم با خودم 2*2 تا 4 تا کردم و قبل خواب به 5 دلیل که رو کاغذ نوشتم و هیچ کدومش مربوط به لایق بخشش بودن اون نمیشد؛ بخشیدمش، یه مستند دیدم تا یادم بره و خوابیدم.
ولی خوابی دیدم که صبح تا پاشدم؛ اولین چیزی که به زبون آوردم آرزوی مرگش بود!!!
باور نمیکردم این من باشم!!! ولی بودم!! وحشت کردم از اینی که شدم!!!
صبح از شدت سردرد دانشگاهو پیچوندم چون میدونستم با اون حال، ضرر رفتنش از نرفتنش بیشتره.
با خودم عهد کردم؛ هرگز به احدی چنین توجه و عزت و تایمی ندم که اونقد برد پیدا کنه، تا یه روزی، اگه اراده کرد، حتی برای ساعت یا دقیقه ای، بتونه دلم رو درگیر چنین نفرتی کنه. دلِ عزیز من مگه جای چنین موجود پستی میتونه باشه!!؟
** دوستان خیلی وقتها کنترل اوضاع پیچیده میشه و از عهده ی ما خارجه، سعی کنیم قبل از اینکه دستمون لیز بشه؛ هر قدمی رو تو زندگی با شناخت و آینده نگری برداریم.
** به خدا که یگانه پرستی برای آخرتمون نیس!! اول کاربرد بزرگش رو تو همین دنیا و همین روزهامون باید ببینیم!! آدم اگه به معنای واقعی کلمه موحد باشه؛ هرگز غم به دلش نمیاد.
خدای قرآن متکبره!! اعتنا به هر شخص و هر چیز غیر از خودش رو برنمیتابه!!
این تکبر معناش اینه که شخص هیچ موجودی را به جای خدا نمی نشونه. یعنی اونو معبود قرار نمیده. و لو به همون عبادت کوچک، و لو مورد توجه قرار دادن...
براستی که ؛ سبحان الله عما یشرکون .
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)