دوران نامزدی بهترین زمان برای شناخت روحیات و خلق و خوی طرف مقابل هست و بررسی این مسئله که شما زوج مناسبی برای هم هستید یا نهتو دوران نامزدی هم داشتیم از هم جدا میشدیم اما من جلوشو گرفتم و ادامه دادم.
من نمیخوام تشویق به طلاق کنم اما بهتره یک تصمیم قطعی بگیری و این مدتی که از همسرت جدا هستی وقت خوبیه تا بجای اینکه انرژیتو صرف برگردوندنش کنی با خودت صادق باشی و آخرین تصمیم رو بگیری که ادامه بدی یا جدایی بهتره
تا وقتی که خیلی قطعی به این باور نرسیدی که ازدواج با این دختر کار درستیه بهتره صبر کنی
از نظر خود من نامزدی و عقدی که توش پر از علامت و هشدار باشه نمیتونه به ازدواج موفقی ختم بشه
اون دختر هنوز دختر بودنشو از دست نداده ، هنوز پای بچه ای به زندگی شما باز نشده و هنوز خیلی اتفاقات دیگه نیوفتاده و راه برگشت هست
فکر نکنم کسی باشه که از طلاق خوشش بیاد یا طلاق رو تصمیم خوبی بدونه اما بعضی از مواقع ضرر و زیان های تلخی هستند که آثار بدی دارند اما مانع ضرر های بسیار بزرگ تر و تلخ تر میشندهمیشه بهش گفتم که طلاق یعنی مرگ و این حرفو نزن
اعتقاد من اینه که همیشه باید دو نیمه لیوان رو دید (پر و خالی)
این احتمال هم هست که اون دختر با افزایش سن کمی عاقلانه تر و پخته تر رفتار کنه و کم کم تغییر کنه و به قول خودتون از این حالت بچه گی بیرون بیاد (البته 27 سال سن کمی نیست)
به نظرم بزرگترین اشتباه شما اینه که زیر نظر مشاور نبودید
حتما و به هر بهانه ای مدتی رو زیر نظر مشاور باشید (میدونم که اون دختر مخالف این مسئله است اما اینکه بتونی ببریش پیش مشاور ،هنر مدیریت کردن تو بعنوان یک مرد در زندگی مشترک رو میرسونه که اگه نتونی این کار رو بکنی خودت هم مقصری که نمیتونی زندگی ات رو مدیریت کنی)
در آخر شما هم نباید رفتار بچه گانه گانه در پیش بگیرید و به فکر تلافی و برخورد باشی
بهتره کاملا منطقی باشی و احساسی فکر نکنی اگرصلاح زندگیت به جداییه تصمیم صحیح رو هر چه زودتر بگیری بهتره
اگر واقعا دلیلت برای ادامه دادن فقط اینه که دلت برای طرف مقابل میسوزه یا از عواقبش میترسی و امثال این حرفا رو میزنی ،داری اشتباه بزرگی مرتکب میشی ، درست مثل اینکه یک نفر سر یک دوراهی یک راه رو انتخاب کنه و یک کیلومتر راه بره بعد بفهمه راه اشتباه رو انتخاب کرده اما به این بهونه که تا حالا مسافت زیادی از مسیرو طی کرده و برگشت سخته بازم به اون راه که میدونه اشتباه ادامه بده

علاقه مندی ها (Bookmarks)