به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 95 [ 23:35]
    سطح
    33
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 220 در 65 پست

Array
    دوست عزیز من مدت زیادی هست توی این تالار میام و پستهای بچه ها رو میخونم. خانمهای زیادی رو دیدم که مشکلات جدی با همسرشون داشتند واینجا مطرح کردند که واقعا برگرفته از به اشکالات اساسی شخصیتی و فرهنگی همسرشون بوده. من چون خودم تجربه زندگی مشترک ندارم معمولن نظر نمیزارم ولی برام جالبه که اینجا همه سعی میکنن خانم رو به تلاش برای ساخت زندگی دعوت کنن. میدونید نظر شخصی من همیشه این بوده که اگر کسی مشکل شخصیتی داشته باشه شما هر کاری هم که انجام بدی احتمال موفقیت خیلی خیلی کم هست. و با مطالعه پستهای این تالار و نتایجیکه افراد از صبر وتلاش یکطرفه گرفتند هم تا حد زیادی این مساله بهم اثبات شده. به نظرم مشکل شما یک راه حل داره و اونم اینکه همسرتون رو متقاعد کنید که به مشاوره حضوری بره و مشکلش رو حل کنه. ببینید اگر این صحبتهای شما قضاوت یکطرفانه خودتون نباشه میتونم خیلی ساده بهتون بگم که همسر شما نه بدبین هست نه شکاک (با توجه به پست قبلیتون) بلکه ایشون به دلیلی که من نمیدونم از آزار دادن شما و تحقیر کردنتون لذت میبره. اون دوست داره همه چیز تحت فرماتش باشه و اینکه شما مدام ازش اطاعت کنید مشکل رو حل نمیکنه چون همیشه دامنه خواسته هاش رو گسترش میده تا صدای شما رو دربیاره (نمونه اش همون ماجرای عروسی دوستتون و درخواستش واسه پوشیدن مقنعه و...)
    شاید بشه از طریق خانواده ها ایشون رو تحت فشار بزارید تا برای درمان خودشون اقدام کنن .... نظر شخصی من که میتونه درست نباشه اینه که تلاش یطرفه بی فایده است. از قدیم هم گفتن که یه دست صدا نداره. همسرتون اگر خواهان ادامه زندگی با شما هست باید مشکلش رو حل کنه و اگر زیر بار نرفت اونوقت تصمیم گیرنده شما هستید که توی چنین زندگی بمونید یا نه

2. 9 کاربر از پست مفید شمیم بهار تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 16 آبان 93), Aras (یکشنبه 18 آبان 93), love less (پنجشنبه 15 آبان 93), mohi (شنبه 23 اسفند 93), parsa1400 (پنجشنبه 15 آبان 93), pasta (دوشنبه 19 آبان 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 آبان 93), کیانا 93 (پنجشنبه 15 آبان 93), آنیتا123 (پنجشنبه 15 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)