آسمان ابی عزیز هر وقت تو بری خدا اغوشش برای تو مشتاقانه بازه! خودش گفته صد بار اگه توبه شکستی باز آی!
من بهت پیشنهاد میکنم یه مدت با صدای اذان برو سجاده ات رو باز کن وضو بگیر بشین سر سجاده تا اذان تمام شد نمازت رو شروع کن
تمام نمازهات رو برای یه هفته هم که شده دقیقا با اذان شروع کن نماز صبح هم ساعتت رو دقیقا یه 5دقیقه بزار مانده به اذان صبح زن بخوره
حتما خودت رو مجبور کن با اولین صدای زنگ ساعتت سریع از رختخواب بلند شی یعنی اصلا معطل نکن اگه خواب وسستی اومد سراغت بگو لعنت بر شیطان رجیم
به شیطان بگو از لج تو هم که شده برای اینکه دلت شاد نشه من بلند میشم نمازم رو سر وقت میخوندم وای اگه بدونی چه کیفی میده شیطان رو عصبانی کنی ونماز صبحت رو سر وقت بخونی

تو یه هفته حتما این برنامه رو برو مطمئن باش بعد از این یه هفته خودت نزدیک اذان که میشه همش انتظار میکشی تا اذان بشه بری سر سجاده
چون لذت خیلی خاصی داره و حس قشنگی بعدش تمام طول روز یه ارامش عجیبی داری چون نمازت رو سروقت خوندی ولی اونایی که برای اخر وقت میزارن هیچ وقت این ارامش رو تجربه نمیکنن!
این لینک رو هم که در موردفضیلت نماز اول وقت هست بخون مطمئنم اشتیاقت برای خوندن نماز بیشتر میشه چون با اگاهی داری انجام میدی!
فضیلت نماز اول وقت.
- - - Updated - - -
.
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)