دوست عزیز
لطفا به پالس هایی که فرستاده میشه بی توجه نباش
دوست من همین حالا دور این دختر رو خط بکش و دنبال یکی دیگه باش که ظاهر و بدن و حرکاتش به دلت بنشینه
دوست من اگر با دختری که باب میلت نیست ازدواج کنی بعد از ازدواج هم خود ارضایی ات ادامه پیدا میکنه و حتی بیشتر هم میشه و اینبار فقط زندگی خودت نیست که تحت الشعاع این عمل قرار میگیره زندگی یک دختر هم به تو گره میخوره (نمونه اش همون اتفاقی که الان برات رخ داده)خیلی از شرایطی که من میخوام رو داره ولی .....بعد از مراسم از دست خودم هم عصبانی بودم و دوباره مرتکب خودارضایی شدم.
اخلاق و رفتار و باطن آدما نیاز به زمان داره تا بررسی بشه اما به دل نشستن ظاهر خیلی سریع مشخص میشه
قرار نیست به خواستگاری هر دختری میری انقدر باهاش معاشرت کنی تا حس کنی ظاهرش باب دلته یا حس کنی بغیه معیارهاش انقدر خوب و دست بالاست که ظاهر توش گمه
اگه از همون اول ظاهرش باب میلت نیست ادامه ندی بهتره ، تازه اینطوری جدایی هم راحت تره
ندیده گرفتن این مسئله عامل بروز خیلی از مشکلاته (بی محری، کم توجهی و ... تا جایی که بخاطر عدم تامین نیازهای عاطفی کار به خیانت طرفین میرسه) پای یک عمر زندگی در میونه
دوست عزیز وقتی سنتی میری جلو سعی کن محکم تر و قاطع تر باشی و دنبال دختر مد نظرت یگردی و تمرین کن که اولا راحت نه بگی ثانیا راحت با نه شنیدن کنار بیای
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)