با سلام مجددبنده دیشب به همراه خانواده برای آشنایی و نه خواستگاری به منزل دختر خانم رفتیم. البته به خاطر اینکه قبلش نشد من دخترخانم رو بیرون از منزل ببینم و هم ماه محرم و نگه داشتن حرمت ها و از اونجایی که بحثش بین دو خانواده مطرح شده بود صلاح دیدیم که به منزلشون بریم. یعنی این اولین دیدار دو خانواده و من و دخترخانم با همدیگه بود. تو منزل دخترخانم هم ما فقط یه یک ساعت بودیم و من با کیس مورد نظر صحبتی نداشتم. مسئله ای که ذهنم رو مشغول کرده اینه که بعد از دیدنشون اصلا هیچ حسی بهم منتقل نشد و اصطلاحا برای اولین بار به دلم ننشست. کیس خیلی خوبی هستش هم خانواده دار و هم خیلی از شرایطی که من میخوام رو داره ولی .....بعد از مراسم از دست خودم هم عصبانی بودم و دوباره مرتکب خودارضایی شدم. میگفتم این حال الان تو بخاطر فیلم های پ ... هست که قبلا دیدی و باعث شده تا خیلی کمالگرا بشی و نتونی حقایق رو ببینی. واقعا کیس خیلی خوبی هستش فقط همین قیافه و هیکل که گفتم بابا دلم نبود. خیلی از دخترها رو که من بیرون میبینم ازشون خوشم میاد ولی در این مورد نمیدونم چم شده.واقعا این چیزی که من میگم از اثرات همین فیلم دیدن هاست یا نه در خواستگاری و ازدواج پیش میاد؟این رو هم اضافه کنم که خانوادم میگن تو داری خیلی زود تصمیم میگیری هنوز حتی باهاش صحبت هم نکردی ببینی چطوریه، طرز فکرش چطوری هستش.از مشاوران سایت هم خواهش میکنم اگه میتونند در این مورد نظرشون رو بگن. ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)