آتوسا جان تکلیف خودت رو با مشروب خودت باید مشخص کنی چون این زندگی تو هست و تویی که قراره باید با یه فردی که اعتیاد به مشروب داره زندگی کنی. البته من نمیدونم آبجو 5% یعنی چقدر الکل و با روزی چند بار خوردن و چقدر خوردن آدما مست میکنند یا معتاد میشن و عوارضش رو کبد و .... چقدر هست!!
در مورد خودم می دونم مشروب برای من خط قرمز هست و در هر صورتی نمی تونم بپذیرم که طرف مقابلم بخواد مشورب بخوره.
در مورد خواهرت هم من قبل توی تاپیکی که در مورد خواهرت و وابستگی خونوادت زدی گفتم از یه روانشناس و پدر و مادرت کمک بگیر. اینکه باید قاطع برخورد کنی. قاطع معنیش خشن نیست. معنیش اینه که اگر امشب شما تصمیم گرفتی و صلاح دونستی شام خونه بخوری، می خوری و کاری هم به اخم و تخم و گریه و زاری خواهرت نداری. قاطع یعنی وقتی تصمیم گرفتی با خواهرت همه جا نری بیرون، روی تصمیمت وایسی و تسلیم احساسات نشی.
این وسط چون خواهر بزرگی و مسئول باید حواست باشه این قاطعیت ها یواش یواش وارد زندگی تون بشه.. نه اینکه یهو تصمیم بگیری هیچ جا با خواهرت نری و رو تصمیمت هم بمونی. از اون طرفم خواهرت رو وارد کار و شرکت کن. باور کن خیلی اینطوری بهش لطف میکنی.









علاقه مندی ها (Bookmarks)