Rosa جان یه سری هم به کارگاه رفتار حرات مندانه بزنید.
http://www.hamdardi.net/thread-18343.html
همیشه آدمهای پرخاشگر و آدمهای متجاوز به حق دیگران در اطراف ما هستند. من هم تجربه همسایه زورگو رو که ماشینشو توی پارکینگ من می گذاشت، دارم و کاملا درک می کنم.
لازم نیست برای مقابله با یک آدم متجاوز، مثل خودش با پرخاش رفتار کنیم بلکه کافیه که از موضع بالغ و کاملا منطقی با او رفتار کنیم.
براساس نظریهی «اریک برن»، همهی ما انسانها دارای حالتهای نفسانی کودک، بالغ و والد هستیم که در هر لحظه یکی از آنها را در مقابل حالتهای نفسانی کودک، بالغ و والد فرد مقابل، بازیمیکنیم
این ما هستیم که با نقشی که بازی میکنیم، به دیگران اجازه میدهیم هر رفتاری را که میخواهند، داشته باشند.
تا زمانی که از کودکِ خود درنیاییم و به بلوغ نرسیم، بهطور دائم، افرادی با نقشِ والد، سر راه ما قرارمیگیرند تا برایمان بزرگتری کنند و به ما سخت بگیرند
یا بهعکس، تا زمانی که نقش یک والد، بهویژه یک والدِ سختگیر را بازی میکنیم، بهطور دائم، افراد مقابل خود را به لجبازیهای
کودکانه، سوق میدهیم.
ما میتوانیم با ایفای نقش یک انسان بالغ، افراد مقابل خود را نیز به ایفای نقشِ بالغانه، سوقدهیم
فکر می کنم با بیشتر آدمهایی که در جامعه هستند رفتار جرات مندانه جواب میده . البته استثنائاتی هم هست. یعنی با بعضی آدمها اصلا نمیشه حرف زد حالا چه جرات مندانه صحبت کنیم چه هرطور دیگه.
ولی اگه رفتار جرات مندانه رو برای همیشه در پیش بگیریم بزودی می بینیم که افراد دیگر هم این خوی و منش ما رو متوجه میشن و تعداد درگیری های ما با دیگران کمتر و کمتر میشه و آرامش به زندگیمون میاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)