دیشب کلی روی پروژه تحویلیم زحمت کشیدم، کلی نوشتم، بعد از آخر که ویرایش آخرشم انجام دادم خیلی خوش و خرم و خوشحال خواستم از پشت سیستم برم کمی استراحت کنم، وقتیییییی دکمه ضربدر ورد و زدم که ای کاشششش اینکارو نمیکردم ، متوجه شدم متاسفانه من فایل ورد و از داخل یک فایل فشرده زیپ باز کردم و هر تغییری که دادم هر نوشته ای که انجام شده ، هیچی ازش باقی نمونده و سیو نشده
دیگه هیچی دیگه نه وقتگریه زاری داشتم نه وقت تو سر زدن
فقط گفتم بشین بشین که وقت استراحت نرسیده دیگه وقتشه که از حافظه خدادادی خودت کمک بگیری !
واقعا هم هیچی حافظه خود آدم نمیشه!!!!
اینا رو گفتم تا اجازه بدین سوالم و اینجا مطرح کنم ، (خدایی خیلی ضایع است یک تاپیک جدا واسش بزنم:))
یک سوالی دارم از مهندسین کامپیوتر عزیز :
اگه برای یک فایلی ورد خیلی زحمت بکشین،
شب بیداری هایی و واسش تحمل کنین.
بعد وقتی دکمه کنسل و بزنین، ببینین متاسفانه فایل ورد و از داخل یک فایل فشرده زیپ باز کردین، و الان هیچ کدوم از نوشته های شما سیو نشده ! چکار باید بکنین تا دوباره نوشته هاتون احیا بشه؟؟
یعنی واقعا هیچ راه چاره ای نیست؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط محمد 93
رفتم خواستگاری یه دختر خانم میگم من دوست ندارم توی خونه ماهواره داشته باشم و من روی این موضوع حساسیت دارم… میگه چرا؟ مگه چه اشکالی داره؟ ما خونمون داریم اشکالی پیش نمیاره میزنیم شبکه های کم صحنه و بی صحنه اش رو میبینیم… میگم اره ، برای شما ممکنه اشکال نداشته باشه، ولی تا حالا همون ها رو از نگاه یک مرد دیدی؟ میدونی نگاه مرد با نگاه زن چقدر متفاوته؟ میدونی همون شبکه های کم صحنه رو شاید شما سرسری نگاه کنی ولی اون تصاویر توی ذهن من مرد حک میشه و کلی انالیز میکنم… و در نهایت این که شبکه های داخلی هست اینطور ذائقه رو عوض میکنه دیگه اون شبکه های ماهواره ای که صدها برابر رنگ و لعاب بیشتری داره که خطرناک تر هست برای مرد خونه… دیگه بعد یک مدت در برابر اون مدلها و هنرپیشه ها و مانکن ها تلویزونی که همسر اون اقا جلوه ای نداره… اصلا ناخواسته وقتی توی خونه ای ماهواره باشه که برای اون زن رقیب درست میشه …
دیروز یک حمله از جناب احساس بهاری خوندم، امروز هم این جملات و دیدم.
کلا حالم کمی دگرگون شد، اینااااااایی که دارین در مورد آقایون میگین، واقعیه؟؟؟ واقعااااااااااا راست میگین؟؟؟؟
یا نه صرفا جهت کل کل کردنه؟؟
اگه صرفا جهت کل کل کردنه ، بگین ؛ الکی حال دختر مردم و دگرگون نکنین ! الان کمی دل نگرونم کردین!![]()

و کلا تو مغزش حک می شه و فراموش کردنش بستگی به الطاف الهی و نظر ملائک به اون زندگی مشترک داره !

علاقه مندی ها (Bookmarks)