به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1246

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد 93 نمایش پست ها

والا ما اگه یک سخنرانی گوش بدیم که سخنرانش لب که سهله ، به جای لب بگه "بجنبید طحالتون پای گوره " یا "لوزالمعدتون پای گوره"... پونصد بار هم گوش بدیم اصلا متوجه نمیشیم اسم کدوم عضو رو طرف برده و کلا چه کلماتی به کار برده ، در عوض بلافاصله بعدش یاد مرگ و اخرت و حق الناس و نماز قضاهایی که باید بخونیم میفتیم ، حالا یک خانم همین سخنرانی رو گوش میده کلا دیگه میره توی فازی که سخنران چه سوتی داده و چی گفته و تو فاز پروتز لب و اون بازیگره که من تو اون سریاله پسندیدمش و از این حرفا
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد 93 نمایش پست ها
    رفتم خواستگاری یه دختر خانم میگم من دوست ندارم توی خونه ماهواره داشته باشم و من روی این موضوع حساسیت دارم… میگه چرا؟ مگه چه اشکالی داره؟ ما خونمون داریم اشکالی پیش نمیاره میزنیم شبکه های کم صحنه و بی صحنه اش رو میبینیم… میگم اره ، برای شما ممکنه اشکال نداشته باشه، ولی تا حالا همون ها رو از نگاه یک مرد دیدی؟ میدونی نگاه مرد با نگاه زن چقدر متفاوته؟ میدونی همون شبکه های کم صحنه رو شاید شما سرسری نگاه کنی ولی اون تصاویر توی ذهن من مرد حک میشه و کلی انالیز میکنم… و در نهایت این که شبکه های داخلی هست اینطور ذائقه رو عوض میکنه دیگه اون شبکه های ماهواره ای که صدها برابر رنگ و لعاب بیشتری داره که خطرناک تر هست برای مرد خونه… دیگه بعد یک مدت در برابر اون مدلها و هنرپیشه ها و مانکن ها تلویزونی که همسر اون اقا جلوه ای نداره… اصلا ناخواسته وقتی توی خونه ای ماهواره باشه که برای اون زن رقیب درست میشه …

والا ما اگه یک فیلم می بینیم که بازیگرش لب که سهله ، به جای لب بگو گوش، چشم یا حتی طحالش را هم عمل کرده باشه ... پونصد بار هم ببینیم اصلا متوجه نمیشیم کدوم عضو رو عمل کرده. متوجه هم بشیم بلافاصله بعد فیلم یادمون می ره و کلا چه عملهایی به کار برده ، در عوض بلافاصله بعدش یاد مدرسه بچه و خرید فردا و کادوی عروسی دختر خاله و گرفتن کت شلوار آقا از خشکشویی و ... مرگ و اخرت و حق الناس و نماز قضاهایی که باید بخونیم میفتیم ، حالا یک آقا همین فیلم را می بینه کلا دیگه میره توی فازی که این خانم قبل عمل چی بوده، بعد عمل چی شده، ده سال بعد چه خواهد شد و تو فاز پروتز لب و اون بازیگره که من تو اون سریاله پسندیدمش و از این حرفا و کلا تو مغزش حک می شه و فراموش کردنش بستگی به الطاف الهی و نظر ملائک به اون زندگی مشترک داره !
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

2. 10 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 26 مهر 93), ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), terme00 (شنبه 26 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), دختر بیخیال (شنبه 26 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)