نوشته اصلی توسط
terme00
سلام
خودم فکر میکنم بخاطر مشکلات زندگیمه که انگیزه پیشرفت درونم ایجاد شده
این حدسو قبلا زده بودم!
ببینید ترمه ،باید تصمیمتونو بگیرین که برای ارشد میخواین بخونین یا توسعه ی دانشتون برای پیشرفت کار.
اول بگم که دید من نسبت به آموزش عالی ایران به شدت منفیه برای همین در مورد اینکه کنکور بدین یا نه ،بقیه نظر بدند بهتره.
اونچه که من دارم میبینم کسایی که تویه کارای آی تی مشغولند و پولای سنگین درمیارند مدرک it یا حتی کامپیوتر ندارند و متاسفانه کارها به صورت ناقص و غیر علمی و صرفا به صورت " کار راه انداختنی" انجام میشه ؛
این هم خوبه هم بد ؛خوبه ازین جهت که شما کافیه یکم دانشتونو افزایش بدید و کارای زیادی رو میتونید انجام بدین که دیگران نمی تونن یا با کیفیت بهتری انجام بدین ،بده به این خاطر که کلا اگه کشورایی مثه امریکا
بخواند ،شبکه ی ایرانو به راحتی نابود میکنند ،تو مقیاسای کوچکترم وزارتخونه ها سازمان ها و ... شبیه اتفاقی که دو سال پیش برای وزارت نفت افتاد . کلا هر وقت ارتباط افزایش پیدا کنه امنیت پایین میاد تویه این کشور
فقط میخواند به هر قیمتی که شده ارتباط برقرار بشه ،امنیت مهم نیست! در حالی که یه فلسفه ای هست که میگه هر وقت از امنیت یه کامپیوتر مطمئن نبودی اونو از برق بکش بیرون!
من فکر میکنم توسعه ی دوره های غیر رسمی براتون بهتره نسبت به دانشگاه ؛ چون حداقل در مقابل زمانی که میگذارید بهره وریتون افزایش پیدا میکنه و یه نیروی کارآمد تو زمینه ی آی تی میشید در مقابل تویه دانشگاه
یه سری درسای پایه ای میخونید که بعضیاشون حتی مال رشته های دیگند که به درد آی تی نمیخوره (مثلا درسای امنیتیه وابسته به ریاضی رمز و بررسی الگوریتمای رمز نگاری در حالی که یه مهندس آی تی تا این حد
نیازی به ورود به این مباحث نداره)؛ازینا گذشته باید کنکور و سختیای بی موردش رو هم در نظر بگیرید!
در مورد دوره های غیر رسمی هم پیشنهاد من فقط کتابای مرجع اونم زبان اصلی؛ چون یا ترجمه ها افتضاحند یا تا اومده کتابو ترجمه کنه تکنولوژیش منقرض شده!
به غیر از دوره های معروف شبکه که خودتونم میدونید چیاند ، یه بحث نسبتا جدید هم هست تو زمینه امنیت که سرفصلای کمپانیه EC-Council که مربوط به تربیت هکرای اخلاقیه (ethical hacker) برای penetration test
(تست نفوذ) و forensic (اقدامات لازم پس از یک حمله؛جمع اوری اسناد مدارک برای اقدامات قانونی)، براش در نظر گرفته میشه و خب مسلمه که امنیت تویه ایران چه خبره ! به تبعش بازار کارش و پیشرفت توشم خوبه
.اگه آموزش غیر رسمی رو انتخاب کردین میتونید این فیلد رو هم در کنار اون موارد معروف در نظر بگیرین.
در هر صورت ببینین خودتون چی میخواین و همونو برین جلو.
موفق باشید.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 22 مهر 93 در ساعت 23:50
علاقه مندی ها (Bookmarks)