سلام سیمین جان.ان شالله می خوام خلاصه ها و فایل های صوتی جلسات آقای پناهیان را هم بگذارم که بسیار مفید هست.البته تو اوقات فراغتم دارم خلاصه می کنمشون.فکر می کنم جلسات را به مرور و چند روز یک بار بذارم بهتر باشه تا بتونیم اول بعضی نکات را تو چند روز اجرا کنیم و بعد بریم سراغ جلسه بعدی.
من هم شنیدم که می شه در قنوت نماز فارسی صحبت کرد.حتی یادمه تو تلوزیون این را شنیدم.و البته پرسیدم و گفتند میشه. به نظر شخصی من بی احترامی نیست. خدا خودش گفته تو قنوت نماز از من حاجتتون را بخواهید! تازه فکر کنم خدا خوشحال هم بشه ما باهاش این قدر صمیمی بشیم وقتی مرجعت گفته اشکال نداره پس اشکال نداره و مطمئنا درصورتی که باعث بشه بتونی با خدا ارتباطت بهتر بشه به نظرم شاید بهتر هم باشه....
ولی بعضی دعاهای قرآنی برای قنوت واقعا زیباست. خوبه چندتا حفظ کنیم و تو قنوت به صورت متنوع آنها را بخوانیم.مثلا آیه 8 سوره آل عمران
حالا که این پست را گذاشتم فکر کردم خوبه یه چند تا نکته هم وسط این تاپیک بگم:
بچه ها می دونستین که طبق روایتی از امام صادق یک شیعه موظفه هر روز حداقل 50 آیه از قرآن را بخونه؟
من یه تخمین زدم که حدود 4 صفحه میشه انگار.ولی قبلا یک دوستی به من چند تا نکته گفت که مدتی رعایتشون می کردم و واقعا اثرش را تو زندگیم به طور واقعی حس می کردم.دوست دارم به شما هم بگم .
*** اون دوست به من می گفت همیشه نمازهایت را اول وقت بخون و 20 دقیقه بعد از اذان بهترین زمان برای طلب حاجته!(و وقتی دعا می کنی باید این مدلی دعا کنی که رسیدن به حاجتت را تو ذهنت ببینی و خدا را شکر کنی که حاجتت را بهت حتما می ده.می گفت باید تو دلت مطمئن باشی که اگه صلاحته حاجتت را گرفتی و گرنه تو دعا اگر تردید به خدا داشته باشیم و یا امید به غیر خدا قطعا دعا رد میشه (از شروط استجابت دعا))
*** و می گفت بعد از نماز صبح فقط یک صفحه از قرآن را تلاوت کن.همین. همین که صبح قرآن را روبروی خودت قرار می دی،یک نور الهی به صورتت می خوره که اثر مثبت آن تا فرداش روت هست و ازت محافظت می کنه. اگر دقت کرده باشین کسانی که خیلی قرآن می خوانند آدم حس می کنه چهرشون نورانیه .
ببیند دوستان چقدر برای یک جوان تو این وضع جامعه افکار منفی و مخرب هست؟چقدر انرژی های منفی پیرامون ما هست؟
خب ما این انرژی های منفی را جذب می کنیم!این ها قطعا روی روحیمون اثر منفی می ذاره. این ها باعث میشه فکر ما از افکار منفی تغذیه کنه! ما نمی تونیم همین جوری بدون هیچ چی به ذهنمون بگیم آرامش داشته باش! مثبت باش! انرژی مثبت بگیر!فکر بد نکن!می تونیم؟ تا وقتی یک جایگزین مثبت و خنثی کننده انرژی های منفی برای ذهنمون نذاریم چه جوری انتظار داریم تو زندگیمون آرامش را تجربه کنیم؟
این خیلی طبیعیه اگر در طی روز با منبع آرامش و قدرت تماس نگیریم ذهن به احتمال زیاد از این محیط منفی پیرامون تاثیر می گیره. فکر کنید اگر هر روز نمازهامون را با آرامش بخونیم، اگر هر روز روزمان را فقط با یک صفحه قرآن آغاز کنیم در طی زمان چقدر آرامش کسب می کنیم؟
***حالا یه نکته ای برای بیدار شدن برای نماز صبح آیه 110 سوره کهف را قبل از خواب بخوانید و بعد بخوابید. باور کنید فردا همون ساعتی که نیت کردین بیدار می شین! امتحان کنید! (خیلی جالبه) (آیه 109 سوره کهف هم برای به خواب رفتن توصیه شده)

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)