سلام سوده جان
روز خوش
سوده جان من کمتر نظر میذارم ولی تو انقدر قلبت پاک هست و مصمم در راه رسیدن به هدفت هستی که من هم مصمم شدم نظر بدم امیدوارم راه گشا باشه.
- ازهمین امروز برای زندگیت برنامه ریزی کن. برای خودت تنها. سعی کن زن موفقی باشی زن موفق بدون دخالت همسر، سعی کن برای خودت کاری جور کنی عقب ننداز ،بهانه نیار ،دنبال ی مهد باش.توی نامه ای که مینویسی به نتایج این موضوع اشاره کن مثلا بنویس فلان جا مهد پیدا کردی و فلان جا رزومه دادی و مصاحبه کردی.
- باید همسرت متوجه بشه که داره تو رو از دست میده و دست به کار بشه در غیر این صورت به همین روش خودش ادامه میده و از دور شاهد پشیمانی و ناراحتی تو هست و احتمالاً از این موضوع لذت میبره(شاید پیش داوری کردم).
- سوده جان مطمئنم همسرت متوجه تغییر رفتارت شده ولی غرورش اجازه مراجعت دوبار را نمی دهد پس تو باید دست به کار شوی تا او نگران از دست دادن تو بشود.
- در رفتار با همسرت از خرج کردن احساسات زیای پرهیز کن حتی دیگه عزیزم را به کار نبر
.
- عزیزم انقدر غرق این مسله شده ای که از خودت غافل شدی شاد باش ،شاد شاد، پر انرژی پرجنبوجوش، شیرین زبان ،تمیز و شیک پوش تا دوباره جذبش کنی.الان براش شیرین زبونی نکن ولی جلوی اون با دخترت جوری مهربون باش که دلش تو رو بخواد و غرق تماشای توبشه.
- سعی کن مرموز و پیچیده باش قرار نیست هر جا رفتی هر کاری انجام دادی به او بگویی سعی کن زمانی را با دوستات باشی. تو می توانی خوش باشی و خوش بگذارنی حتی بدون همسرت این را برای او رفتار کن تا بفهمد.بگذار نگرانت شود. همیشه ته دلش نگران باشد که تو کجایی و با که هستی.
- تو باید زمانی را با خودت خلوت کنی و به خودت بررسی و ارامش درونی به دست بیاوری بعد از دادن نامه او را رها کن سعی کن تماس کمتر و اس ام اس کمتری بد
- سعی کن وابستگیت را کم کنی تو خیلی خیلی وابسته همسرت هستی مردها از زنهای وابسته گریزون هستند
- به این باور برس که بدون شوهرت هم می توانی زندگی کنی این باور به تو اعتماد به نفس می دهد و باعث استقلال تو می شود.تو بدون اون کامل هستی اینو رفتار کن. پس نذار متوجه نگرانی تو بشه و تورو وابسطه و آویزون بینه.
- اعتماد به نفست را افزایش بده و عزت نفس داشته باش محکم باش و نترس علی نباشه سخت میگذره ولی جوری نیست که اصلا نگذره وقتی تو خودپنداره قوی داشته باشی این خود پنداری قوی در صحبت کردن در راه رفتن و در تمام کارهای تو نمایان میشه و باعث جذب همسرت میشه
- در قسمتی از نامه حتماً به او اعتماد به نفس بده نقاط قوتش رو ستایش کن، تعریف و تمجید کن و نشون بده بعضی از کارا فقط از عهده اون برمیاد فقط صادقانه باشه نه بزرگ نمائی.
- البته می تونی وقتی میاد دنباله دخترتون کاری ازش بخواهی و بعد وقتی اون کارو انجام داد ستایش کنی و کار رو بزرگ جلوه بدی که با این کار انرژی دریافت می کنه و حس مفید بودن میکنه
و تو کسی هستی که اون حس رو بهش داد (مثل جابجا کردن مبل)
- برای خودت ارزش قائل شو تا همسرت هم برای تو ارزش قائل بشه
- به هیچ عنوان شکسته نفسی نکن و خودتو خرد نکن بگو قبول دارم اشتباهاتی رو در گذشته داشتم و پی بردم به اشتباهاتم اگر تو هم می خواهی کمکم کن جبران کنم
- خودت رو نسبت به اون بی تفاوت نشون بده نشون بده برات مهم نیست کجا میره با کی چی کار می کنه . نگو رفتار کن. این بی تفاوتی عالی هست و اون رو به فکر می اندازه که چی شده تو بی خیالش شدی و بیشتر به سمت تو میاد بهت قول میدم این راه کار تکونش میده
عزیزم گذشته رو بریز دور و از نو شروع کن از نو برای شوهرت دلبری و تن نازی کن زندگیتو از نو بساز.
عزیزم سوالی داشتی بپرس
موفق باشی منتظر خبرای خوبت هستیم![]()

.
و تو کسی هستی که اون حس رو بهش داد (مثل جابجا کردن مبل)

علاقه مندی ها (Bookmarks)