به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم محترم.

اول از همه به شما حق میدم این که دست همو گرفتید ! ولی واقعا این راهش نیست و به نظرم کار اشتباهی کردید...یادتون باشه تا وقتی ازمایش خون ندادید و عقد هم نشدید ممکن هست قسمت هم نشید اون وقت این خاطرات و رفتارها خیلی شما رو ازار خواهد داد. از همه مهم تر با چیزایی که شما گفتید من مثلا راجب همچین خانمی فکر خوبی میکنم بعدش اگه باهاش به قصد حتی ازدواج و دونستن خانواده ها رابطه برقرار کنم و حتی من ازش بخوام فقط دستاشو بده بهم و اگه اون مخالفت کنه بیش تر خوشحال میشم..ولی اگه حقیقتو بخواید دستشو بده ناراحت نمیشم اون قدر ها ولی یکم میخوره توی ذوقم چون بیش تر ترجیح میدم بگه بعد محرمیت و هر جیزی در جای خودش.

ببنید خوبی رابطه قبل عقد چیه ؟ این هست که ببنید کلا معیار هاتون به هم نزدیک هست یا نه که شکر خدا میگید خوبه...
    دوران عقد واسه چیه ؟ واسه این که زن و مرد قبل این که برند زیز یه سقف وسر هر مساله زندگی رو الکی و به خاطر بی تجربگی تلخ نکنند... این هست توی دوران عقد خوب ویژگی های همو در بیارند به یک تعادلی برسند و بپذیرند کدوم رفتاراشون خوبه هست یا بد که ارتقاش بدند یا بپذیرند و زندگی رو شروع کنند...الان شما بیش از حد زود رنج هستید و ناراحت میشید..یا اینو از قبل تر ها هم قبول داشتید ولی در صدد این نبودید رفعش کنید یا نتونستید..با این حال به اون اقا یا می تونید بگید شما رو باید همین طوری بپذیرند یا بهتره بگید که بله ان شالله سعی می کنید رفته رفته این مورد رو رفعش کنید و تا رشد اخلاقی بیش تری داشته باشید با این حال از اون اقا بخواید با علم به این موضوع بدونند که شما در صددش هستید رفعش کنید ولی شما رو باید همین طوری بخوان فعلا.

راجب چهره ی اقا من تا جایی که دیدم واسه خانم ها اون قدر مهم نبوده..من دیدم کسانی که خواستگار داشتند اصلا از چهره ی طرف خوششون نیومده و کلا ردش کردند ولی بعد مثلا یه سال طرف خواستگاری کرده دختر خانم نظرش 100 درصد عوض شده و عاشقانه زندگی می کنند.حتی یادمه خانمی این جا تاپیک زد سریع به اقایی جواب منفی داده به خاطر چهره و الان پشیمون بودند چیکار کنند طرف برگرده؟..با این حال به دل نشتن چهره مهمه..نه زیبایی. و باید طرف به دل شما بشینه.

من فکر میکنم چون اون اقا خیلی به شما امتیاز داده مثل این که دو سال زیر نظرت داشتم و.. اینا ناخودگاه سبب شده یکم شما بالاتر به قضیه نگاه نکنید(میگم ناخودگاه باز نگید نه و..) و این باعث نشه در تصمیمتون تردید کنید ... با واقعیت امر تصمیم بگرید... نه این که ایشونو پایین ببنید..نه این که بخواد از روی دلسوزی جواب مثبت به ایشون بدید..فکر کنید یه خواستگار غریبه هستند برخوردی که با یه خواستگار غریبه دارید(منظورم کسی که شما رو دو سال زیر نظر نداشته و.. فقط شما بهش معرفی شدید و..)

سعی کنید روابطتتون رو کم تر کنید... تا ان شالله خواستگاری رسمی شروع بشه.

ان شالله اتفاقی بیفته که به صلاحتون هستش به امید خدا.

2. 5 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

abi.bikaran (یکشنبه 13 مهر 93), elham.e (دوشنبه 14 مهر 93), sogand2 (یکشنبه 13 مهر 93), SpecialBoy (دوشنبه 14 مهر 93), واحد (چهارشنبه 16 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)