مصباح الهدی عزیزم
از دوران بارداریم گرفته تا همین چند وقت پیش پسرم شاهده استرس و ناراحتی من و درگیری و دعوای بین منو همسرم بوده اما حالا واقعا محیط خونه آرومه اما خب شخصیتش شکل گرفته...
خواهر و برادر هم نداره خیلی دلش میخواد حتی معلماش بهم گفتن چون تنهاست و همه توجه ها به سمتشه انقدر بازیگوشه
راجع به بچه دوم انگاری حکمت خدا یه چیز دیگست:((
تو تابستون هم آخراش بر خلاف میل باطنیم اجازه میدادم بره بیرون دوچرخه سواری!! اما بیشترش رو تو خونه بوده
بله بچه اجتماعی هستش مثلا تو ماشین باشیم با راننده دوست میشه باهاشون صحبت میکنه یا یه مغازه میریم با صاحب مغازه شوخی میکنه میگه عمو این بیسکوییت استاندارد داره؟:))
تو خونه هم که هست از کاراش دائم میخندیم...
خیلی هم بچه عاطفی و دل نازکیه. چند روز پیش حالم بد شد از شدت درد به خودم میپیچیدم نمیتونستم آروم باشم ناله میزدم پسرم یواشکی رفت اتاقش پنجره رو باز کرد گریه میکرد و منو دعام میکرد
حتی بعدش دستشو گذاشت رو محل درد و سوره حمد رو میخوند و زیر لبش دعا میکرد
یا تو مدرسشون یه دانش آموز پیش دبستانی گریه میکرد به پسره کیک داد و گفت بیا باهم بازی کنیم و اون بچه رو آروم کرد خیلی دلسوز و با محبته ...
خیلی هم اعتقاد داره که اگر ستاره ها تو آسمون باشند اگر دعا کنه حتما حاجتش برآورده میشه...
خیلی بچه باهوشیه در حقش مادری نکردم:((
مخصوصا وقتی میبینم تنهاست خیلی ناراحت میشم کاش خدا بخواد و من بتونم دوباره مادر بشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)