هه همین جنگولک بازیارو در میارید همه چیو فیلتر میکنن دیگه!!!
عزیز من دختری که تو سه ساعت وابسته بشه مشکل داره!!البته طبیعی هم هست!ادم همیشه دوست نداره از محیط امنش خارج بشه و این سه هفته ای که اون خانوم با شما ارتباط داشته به نظرم به شما اعتماد پیدا کرده!!و اون سه ساعت صحبت کردن تلفنی یکم این وابستگی رو بیشتر کرده!! و یه جور محیط آسایش و امن برای ایشون درست کرده! وقتی میبینی ازش خوشت نمیاد خب تموم کن دیگه به اون چی کار داری! تو فقط به فکر خودت باید باشی!!وقتی باید به فکر دیگری باشی که نسبت بهش مسئول باشی!و یه رابطه ی واقعی بینتون به وجود اومده باشه حالا باز اگه بعد یه سال ارتباط و آشنایی از نزدیک با دختر خانوم همچین چیزایی رو مطرح میکردی یکم صحیح بود چون واقعا اون موقع باید از دست خودت ناراحت میشدی که با اون خانوم بد رفتار کردی و دلش رو شکوندی ولی این ارتباط سه هفته ای شما هیچی نبوده که بخوای براش عذاب وجدان پیدا کنی!!این اون دختر خانومه که مشکل داره و باید یه جور مشکل خودشو حل کنه که فوری عاشق یه نفر نشه!!شما هم اگه دوست نداری دیگه باهاش ادامه بدی کلا بی خیالش شو! و به اینکه اگه ولش کنی ناراحت میشه و اینا فک نکن چون اینجوری به بهانه ی ناراحتی اون و بر خلاف چیزی که خودت دوست داری باهاش ادامه میدی و بعد یه روزی برمیگردی بهش میگی من نمیخواستم باهاات ادامه بدم و فقط به خاطر تو این کارو کردم که این جمله به اندازه ی 100 بار چاقو زدن به قلب دخترست!!پس کلا اگه هیچ علاقه ای بهش نداری واقعا بی خیالش شو و بدون عذاب جدان....

علاقه مندی ها (Bookmarks)