سلام، شما تقریباً مثل شوهر من هستید.
حرکتش بسیار کُنده. تو همه چی. ولی من برعکس ایشون بسیار سریع و فرزم (بازم تو همه چی).
اگه خانمتون انسان برونگرا و اجتماعی تر از شما باشه احتمالاً اون هم مثل من دچار مشکل میشه. البته این رفتارهای شما که گفتید همه اش به عینه در زندگی من هست. همسرم هم وقتی مربی و به اصطلاح خودش "پا" داشته باشه همه کار میکنه. خیلی هم زود پیشرفت میکنه. ولی همین که تنها قراره کاری رو انجام بده یا تصمیمی بگیره رسماً قاطی میکنه.

یه بار من با یک مشاور در مورد روابطمون صحبت میکردم و اون مشاور خیلی سوالهایی از من پرسید در مورد شخصیت همسرم. درآخر به من گفت که ایشون "ترس از اجتماع" دارند و ریشه در کودکیشون داره. البته نمی دونم مال شما هم همین باشه یا نه. ولی مشاور به من گفت که باید به صورت حضوری پیش یک روانشناس که ترجیحاً مرد باشه بره. که البته لازمه این روانشناس به روش cbt کار کنه.

من فکر میکنم اگر واقعاً مایل به تغییر هستید از یک مشاورِ خبره بپرسید که چکار باید بکنید. سنتون هم اصلاً دیر نیست. مگه سن 35 سالگی برای یک آقا دیر به حساب میاد؟ من اصلاً اینطوری فکر نمیکنم.
همسرتون هم که میگه تو دیگه اینجوری شکل گرفتی به نظر من بیشتر میخواد شما رو آروم کنه. یعنی اون جمله ای رو میگه که شما میخوای بشنوی. وگرنه ما خانمها خیلی پیچیده حرف میزنیم. اون چیزی که میگیم اصلاً اون چیزی نیست که منظورمونه.

در آخر هم میخوام تشویقتون کنم به خاطر اینکه به فکر تغییر هستید.