به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 51
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اول این که فردی که شما باهاش قراره ازدواج کنی، غیرمسلمان و از اقوام خودتون هست (این دو شرط اصلی پدرتونه)
    برای این فرد مشروب خوردن و سیگار کشیدن و ... منع اخلاقی نداره. به قول خودتون منع بی کلاسی داره. دختری که دوست پسر داره، رفتار بی کلاس داشته.
    آیا لازمه موارد بی کلاسی به اطلاع ایشون رسیده بشه؟
    توی خانواده ی من با دست غذا خوردن بی کلاسیه. آیا اگر یه روزی قاشق دم دست نبوده یا من هوس کردم غذام را با دست خوردم باید به خواستگارم بگم؟

می دونم قیاسش خیلی سخته. ولی نظر من اینه که (اینجا و در این مورد خاصی که شما تعریف کردید) در چارچوب کلاس هست، نه اخلاق یا دین یا ...
    البته درجات این رفتارهای بی کلاس هم مهمه.

ضمن این که شما کفتی مشروب را با یکی از فامیلتون می خوردی. پس احتمالا بقیه خبر دارند که خوردی.

اما از اینها مهم تر، این تضاد و تعارض هست که مانع ازدواجت یا ریشه این آشفتگیهاست، نه رفتارهای قبلیت.
    این ازدواجی که شما داری تعریف می کنی، بیشتر یک کار فرمالیته است تا یک زندگی مشترک.
    بیشتر از اون که آرامش شما تامین بشه، آتوریته قومتون هست که باید تامین بشه.

این که نمی تونی به پدرت بگی که من با یک غیرمسلمان ازدواج نمی کنم، مشکل خیلی بزرگی خواهی داشت.
    مشکلاتی که در زندگی مشترک پدر و مادرت هم باهاشون درگیر بودی.
    فکر می کنم اصل مشکلت اینجاست.

و آخر این که
    همونطور که دنیای ارتباطات و اطلاعات و .... شما را از اون پیله ی بسته شده دور طایفه تون بیرون کشید
    جوانهای دیگه ای هم توی قبیله شما پیدا می شن که سرکی به بیرون از قوانین قبیله کشیده باشند
    آرزوهایی توی سرشون یا حرفهای نگفته ای توی دلشون باشه
    تو دختر باهوشی هستی و با افراد فامیلتون هم که ارتباطات نزدیک دارید، چشمات را باز کن شاید پیداش کنی.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 12:39

2. 6 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 27 آذر 93), kamran2007 (چهارشنبه 26 شهریور 93), maryam240 (دوشنبه 19 مرداد 94), مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), عشق آفرین (چهارشنبه 26 شهریور 93), صبا_2009 (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام مهنام عزیز

با این اطلاعاتی که در مورد خانوادت دادی خیلی بهمون کمک کردی که بتونیم شرایطت رو درک کنیم. هر چند درک شرایطتت خیلی سخته و کسی به جز خودتون نمی تونه به خوبی درکتون کنه.

اما با همه این اوصاف و این محدودیت ها به نظر من اصلا مساله گذشته ت چیزی نیست که تو ازدواجت باید نگرانش باشی.

چیزی که مهمه اینه که تو با ازدواج کردن یا ازدواج نکردنت می خوای چه چیزایی بدست بیاری و چه چیزایی رو از دست بدی.

اون فردی که قراره با تو ازدواج کنه قراره با حال و آینده تو در تماس باشه. این تویی که باید تصمیم بگیری که اگر با فردی مشابه پدرت ازدواج کردی می تونی تو اون زندگی دووم بیاری یا نه. بچه هایی که حاصل اون ازدواج هستند رو می تونی به ساحل آرامش برسونی و همون بلاهایی که سر خودتون اومده رو برای اونها مانع بشی. انعطاف نسل جدید نسبت به نسل پدرت بیشتر شده و همونطور که تو فرزند چنین خانواده ای بودی و این شدی ممکنه یه نفر دیگه هم تو قوم و قبیله تون از نظر فکری و ... به امروز تو نزدیک باشه. به نظر من فرد مسلمانی از قبیله خودتون می تونه بهترین گزینه برای تو باشه و بهتره تلاشت رو بگذاری روی قبول کردن چنین فردی توسط پدرت.

اما اگر با فردی که از نظر فکری از تو دوره ولی از نظر مقررات خانوادت به تو نزدیکه ازدواج کنی (همون هایی که مورد تایید پدرت هستند) آیا اینقدر مهارت داری که از پس تضادهای فکری بر بیایی بتونی زندگی آرومی داشته باشی و بچه هایی با سبک و سیاق خودت تربیت کنی ؟

اما اگر ازدواج نکنی چی؟ تا کی به نظرت می تونی تو این فضا و فرهنگی که خودت توصیف کردی مقاومت کنی؟ یه سری از لغزش هات با ازدواج احتمال برگشتشون کم هست، ولی اگر ازدواج نکنی به نظر خودت تا کی می تونی در برابر نیازهاب مقاومت کنی؟

4. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 27 آذر 93), hello (چهارشنبه 26 شهریور 93), maryam240 (دوشنبه 19 مرداد 94), مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), شیدا. (پنجشنبه 27 شهریور 93), عشق آفرین (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 مرداد 97 [ 08:57]
    سطح
    33
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 6 در 3 پست

Array
    سلام سرکش!!! خانم.
    ببینید من شرایط دینی شمارو کاملا درک میکنم.میدونم چی میگید.من دو تا از دوستانم دین زرتشتی داشتند و یه چیزایی می گفتند عجیب.اینکه مشروب مثه آب سر سفره هاشون هست و تو عزا و عروسی میخورن و خیلی چیزایه دیگه.
    اما بزارید صاف و پوست کنده بگم.نه من زوحانی هستم نه روانشناس نه فیلسوف نه چیز دیگه و هیچـــــــــــــــ وقتم شمارو قضاوت نمیکنم.
    شما هر کاری کردی تو گذشته بوده.تموم شده رفته.پشیمونید اونم شدید.اینو از متناتون میشه فهمید.
    من میگم اگر خواستگار مناسبی براتون اومد بگید منم به نوبه خودم خطا کردم شمام کردید 100% اما دیگه نمیخوام حتی به اون روزا فکر کنم بهشم بگید فکر بد نکنه.بگید اهل قلیون بودید و مشروب اونم تو یه دین قدیم.اینی هم که میگید زرتشی ها یه شرایط خاصی دارند برای ازدواج کاملا درک میکنم.شنیدم چه سخت گیرایی دارید برای ازدواج.مخصوصا اگه هم دینتون نباشه.اما اگر واقعا اسلام قبول دارید مجرد نمونید.بالاخره شما یه آدم هستید و ادمی نیازمند رابط جنسی.(پیشنهاد میکنم اخلاق جنسی در اسلام و غرب استاد مطهری حتــــــــــــــما بخونید) خود پیغبمرش رابط جنسی داشته و 100 تا از من و شما بهتر.حتی من حدیثی از امام رضا خوندم درباره روابط جنسی.ببنید حتی بزرگترای دینمونم به این جور مسائل فکر کردند و راه حل ارائه دادند.پس به شخصه توصیه دوستانه می کنم که ازدواج کنید.با ازدواج به یک دنیای جدید قدم بزارید با خاطرات فراموش شده.
    اگه دوست دارید با یه مسلمون ازدواج کنید میتونین یه کیس مناسب پیدا کنید.اونم از طریق دوستان یا حتی همسایگان یا حتی از مسجد.
    اگه هم میخواید از کشور برید پیشنهاد میکنم با ازدواج برید.به همسر آیندتون بگید که دوست دارید ک کجا زندگی کنید.
    اینم بدونید هرکسی هر خطایی کرده باشه خودش بدونه و پروردگارش بهتره.حداقل این صفت خدا را داشته باشیم.راز نگهدار.
    هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــیچ کسم حق نداره در مورد زندگی شما نظر بده چون تو این موقعیت قرار نگرفته.
    اگه هم مشکل با پدر و مادرتون دارید به کلام خدا حتی اگه کافر هم باشن بازم احترامشونو نگه دارید.اگه هم نمیزاره که با یه فرد مسلمون ازدواج کنید خیلی منطقی بگید دلایلتونو.
    اگه قبول کرد که کرد اگه هم نکرد بهش بگید با وجود احترام اما من خواهان ازدواج با آقای x هستم.
    درمورده مشکلتون درباره ممنوع الورد بودنتون میتونید با یک وکیل مشورت کنید با م سند و مدرک ثابت کنید که اشتباه کنید که ایشاالله اونم حل میشه.کار نشد نداره.

فقط هر تصمیمی که گرفتید به فکر 20 سال بعدتونم باشید.فکر الانو نکنید فقط.
    بخدا هیچکدوم از حرفام احساسی و شعاری نبود و نیست.حقیقت گفتم.
    اینم در اخر یک هدیه کوچیک برای شما
    آیه 53 سوره زمر
    قُلْ یا عِبادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیم

به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است

6. 3 کاربر از پست مفید mohsen.0111 تشکرکرده اند .

hello (چهارشنبه 26 شهریور 93), مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), عشق آفرین (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    ممنون بچه ها، خیلی لطف کردین. باید بیشتر به صحبت هاتون فکر کنم که بتونم یه تصمیم بی عیب و نقص بگیرم.
    واسم ذعا کنید.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

8. 5 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

hello (چهارشنبه 26 شهریور 93), mohsen.0111 (چهارشنبه 26 شهریور 93), مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), شیدا. (پنجشنبه 27 شهریور 93), صبا_2009 (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 آذر 93 [ 20:14]
    سطح
    6
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 22 در 10 پست

Array
    سلام
    دوست عزیز من تمامی پستهای این تاپیک رو نخوندم اما تا جایی که متوجه شدم شما بخاطر گذشته تون احساس ناراحتی میکنید و از صمیم قلب پشیمان هستید خواستم بهتون بگم همین احساس پشیمانی یعنی شما از نظر خدا بخشیده شده اید و به شرط اینکه از این به بعد تکرارش نکنید و میل به انجامش دیگه در وجودتون نباشه.همین.

حالا این وسط شما دارید گناه دیگری انجام میدید اونم "خود آزاری " آخه دوست من اگر مالک و صاحب اصلیمون یعنی خدا بخشیده شما دیگه چرا بخاطر بنده هاش و قضاوتهاشون انقد خود آزاری میکنید چرا وقتی خدا ستار العیوب هست شما عذاب وجدان داری که به خواستگارت بخوای حقیقت رو بگی ؟؟ در صورتی که شما توبه کرده ای !

اصلا فلسفه توبه کردن چیه ؟؟
    بیاییم تا آخر عمر بخاطر گذشته خود آزاری کنیم ؟؟ خوب کی بریم بخاطر خودآزاریمون توبه کنیم ؟؟؟
    نه دوست من خدا رحمان و رحیم هست چندین و چند بار تو قرآن گفته بنده من هر موقع پشیمان و مضطرب بودی بیا و توبه کن من میبخشمت ؟؟؟

جز این نیست که هر گناهکار گذشته ای دارد و هر پرهیزگار آینده ای .پس دیگه خود ازاری نکن از گذشته همین که درس بگیری کافیه و نیازی نیست به خواستگارت هم چیزی بگی .
    موفق باشید.

10. 4 کاربر از پست مفید ahooo1 تشکرکرده اند .

hello (چهارشنبه 26 شهریور 93), mohsen.0111 (چهارشنبه 26 شهریور 93), شیدا. (پنجشنبه 27 شهریور 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 06 مهر 93 [ 19:54]
    سطح
    4
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    9

تشکرشده 83 در 39 پست

Array
    معاون کلانتر در جوابت که علیه فاطمه گفتی من پست هاش رو خوندم خداییش عالی نظر میده شما که میگی فاطمه اشتباه میکنه پس به نظرت سرکش باید تا آخر عمرش مجرد و تنها بمونه حتما نظرت همینه اگه نبود علیه فاطمه صحبت نیمکردید وگرنه توصبه فاطمه این بود سرکش برگرده به زندگی به نظرمن هم نباید تو گذشته موند باید جبران کرد و زندگی خوبی برای خودش بسازه تازه شما چرا به مذهبی بودن و نبودنش ایراد گرفتی مذهب هم شده وسیله ای برای قایم شدن وگرنه 2تاپیک فاطمه رو اگه میخوندی متوجه اخلاقیاتش میشدی فاطمه فقط گفت که من آدم خلافی نیستم که دارم میگم برگرد به زندگی واقعا حیفه که به اشخاصی مثل فاطمه یا مصباح الهدی که نظرات عالی میدن حمله شه و باعث شه از سایت برن به نظر شما کاربرایی مثل.... خوب هستن که دیروز به یه شخص حمله کردن که تاپیکت دروغه و اون شخص دیگه وارد سایت نشده

12. کاربر روبرو از پست مفید Mahsa1371 تشکرکرده است .

عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    سلام...
    بچه ها تصمیم گرفتم به پیشنهاد ها فکر کنم اما:
    1. نظر طرف رو غیر مستقیم بپرسم که دیدش چیه و ببینم چه واکنشی داره. میتونه ببخشه یا خیر. اگه پذیرشش واسش سخته جواب منفی بدم.
    2. بهش بگم که اشتباهاتی در گذشته داشتم، ولی نگم چه اشتباهاتی و بخوام نپرسه.
    3. خودم هم هیچی از گذشته اش نپرسم.
    4. از یک سری حق و حقوقم بگذرم.

نظرتون چیه؟ کار صحیحی میکنم؟
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

14. 2 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), معاون کلانتر (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط sarkesh نمایش پست ها
    سلام...
    1. نظر طرف رو غیر مستقیم بپرسم که دیدش چیه و ببینم چه واکنشی داره. میتونه ببخشه یا خیر. اگه پذیرشش واسش سخته جواب منفی بدم.

به نظر من نه کار درستی نیست بعدا میام توضیح میدم

16. 2 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

مهسا1373 (پنجشنبه 27 شهریور 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarkesh نمایش پست ها
    سلام...

شماره 1 خوبه.

شماره 2 هم خوبه اما می تونی به جای منع از پرسش که باعث تحریک کنجکاوی میشه؛ سربسته توضیح کوتاهی بدی. نیازی به باز کردن مطلب نیست. البته درصورتی که بدونی اگر ازدواج سرنگرفت چیزی برای استفاده علیه تو(ابروریزی) نداشته باشه.

شماره 3 اصلا خوب نیست. تو هم تا حدی حق داری بدونی که طرف مقابلت چه گذشته ای داشته. شاید طرف مشکل روانی، اعتیاد... در گذشته نزدیک داشته و اینا مهمه. حداقل در این حد که بدونی و بیخبر نباشی.

شماره 4 خیلی بده. چرا باید از حقوقت بگذری؟ عزیزم تو یه دختر معمولی هستی و قبل از همه خودت باید اینو بپذیری. اگر پنهان کاری کنی بله: ممکنه بار عذاب وجدانی که داری باعث بشه مدام خودت رو تحقیر کنی؛ دسته کم بگیری و ارزشی برای خودت قائل نباشی. ولی وقتی توبه می کنی و گناهی نداری و "حق الناس" روی دوشت نیست چرا باید به کسی آوانس بدی؟
    عزت نفست رو بالا ببر و باور کن که اشتیاهات گذشته ات -جدای از اینکه بهش اعتراف کنی یا نه- چیزی از ارزشت به عنوان یک انسان کم نمیکنه. همین که پشیمونی یعنی از صدتا آدمی که فرصت گناه نداشتن یا خودشونو فرشته می دونن با ارزش تر هستی.

18. 5 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

maryam240 (دوشنبه 19 مرداد 94), redalatkhah (پنجشنبه 27 شهریور 93), مهربونی... (دوشنبه 07 مهر 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93), صبا_2009 (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    فقط همین کار رو انجام بدید کافیه:

این کارتون خیلی خوبه من اگر میخواستم خلاصه نظرمو بگم همین مورد رو مینوشتم

بغیه کارهایی که قصد داری انجام بدی اشتباهه و لزومی به انجامش نیست (2 تا 4)

20. 4 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 27 آذر 93), deljoo_deltang (پنجشنبه 27 شهریور 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93), صبا_2009 (پنجشنبه 27 شهریور 93)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)