به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    اقای من معاون کلانتر میگن مشت نمونه خروراه نه تنها خواستگارای من بلکه خیلی از دخترایی با شرایط خودم میشناسم همین مشکل رو دارن! پس نگین شاید 30 درصد که خنده ام میگیره واقعا!!!!! انگار که هیچ شناختی از همجنسای خودتون ندارین که چقدر ظاهر پرست شدن!
    اتفاقا نه من نه اونا به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان دخترای پرتوقع و مادی گرا نیستیم با اینکه خودمون هیچی کم نداریم از لحاظ تحصیلات و کمالات و خانواده گی!
    مثلا خواستگار اخری خودم فوق دیپلم دانشگاه ازاد داشت با کار موقت ودرامد در حد ماهی 1میلیون بدون خونه و ماشین ولی چون تعریفش خیلی شنیده بودم پسر با اخلاق و مقیدی بود و خانواده خوبی داشت حاظر شدم ببینمش و اشنابشم خیلی هم خوشم اومد در نگاه اول به دلم نشست حاظر شدم همه اون کمبو دها رو به خاطر خوب بودن خودش نادیده بگیرم
    ولی اون برداشت به واسطه گفت دختره سنش زیاده در حالی که همسن بودیم یعنی این همه من خواستم گذشت کنم ولی اون به خاطر یه عدد از همه گذشت های من گذشت ورفت فقط این مورد نبود چند مورد دیگه هم دقیقا به همین بهانه ظاهر همه خوبیهای من رو نادیده گرفتن رفتن!
    اقای معاون کلانتر اگه همه دنیا هم بگن مردا ظاهر بین نیستن من حرف خودم میزنم میگم 100 درصد هستن!!!!!!
    اینقدر دل دخترایی مثل من رو شکستن با این معیارای مسخرشون که دیگه از هر چی جنس مذکر متفر شدم!
    اونقدر که پسرا واسه ازدواج مسائل ظاهری و چهره و اندام دختر براشون مهمه دخترا اونجوری که شما گفتین مادی گرا نیستن مگه دخترایی که خودشون تو خانواده مرفهی بزرگ شدن پس پسری که خودش درامد کمی داره یا امکاناتش در حد یک زندگی متوسط یا ساده هست بهتره قبلش تحقیق کنه و نره سراغ همچین خانوا دهایی که مسائل مادی براشون مهمه
    شاید بین دخترا هم باشه عده ای که وقعا مادیگرا باشن ولی باز تعدادشون زیاد نیست دختران کم توقع واقعا کم نیستن!
    مثالی که زدین در مورد خرید جنس اقای معاون کلانتر من اگه پول زیادی تو جیبم نداشته باشم هیچ وقت سراغ اجناس گرون قیمت نمیرم یعنی اول به جیبم نگاه میکنم بعد وارد مغازه میشم پسرها هم بهتره قبل از اینکه برن سراغ دخترای پرتوقع و پولدار به جیبشون نگاه کنن! هر چند همون دخترها خواهان بیشتری دارن چون پسرا رو از هر چی برونی بیشتر طرفش میرن!
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. 5 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

*shamim* (سه شنبه 25 شهریور 93), meinoush (سه شنبه 25 شهریور 93), پونیو (سه شنبه 25 شهریور 93), یاس آبی (چهارشنبه 26 شهریور 93), معاون کلانتر (سه شنبه 25 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 29 شهریور 93 [ 15:21]
    سطح
    1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    9

تشکرشده 12 در 4 پست

Array
    این بحث سلیقه ای هستش بین دوستان خودم یکی از سینه های کوچک خوشش میاد یکی از بزرگ یکی دوست داره بدن طرف مثل ساعت شنی باشه یکی دیگه نه

همون طور که شما از رنگ های مختلف خوشتون میاد طرفتون نظر همسان یا مخالف داره، اینکه مردی زن زیبا میخواد در اصل شما باید تحقیق کنید که این زیبایی در چی هستش. اگر شما با زنتون مشکل داشته باشید زیبایی ظاهرش براتون چندش آور میشه (تجربه داشتم، زن نداشتم، من اینطوریم) که مجبور به ترک طرف میشید و یا اصلا طرف های اون پیداتون نشه که تجدید خاطرات بد کنه.
    موضوع سن برای بعضی ها مهم هستش ولی بیش از 10 سال قضیه خیلی جدیه، مخصوصا اگر یکی از طرفین در صدد بچه دار شدن باشه (با اینکه با هم باید تصمیم بگیرند)

من یک مورد دارم که در موردش اینجا موضوعی رو باز کردم هیچ کسی نیومده یک نظری بده (دختر هایی که جنس خودتون رو میشناسید میگم)
    http://www.hamdardi.net/thread-35482.html

شما که میگید پول و غیره براتون مهم نیست خب شخصیت طرف چقدر براتون میتونه قابل تحمل باشه، چند سال میتونید تحملش کنید ؟ جیب خالی (شکم خالی) چقدر میتونه پایه های زندگی تون رو نگه داره؟ بچه تون چیزی بخواد و واجب باشه براش بگیرید و نتونید چه حالی دارید؟ خدایی نکرده وقتی که مشکلی برای خانواده تون پیش بیاد و پولی در بساط نداشته باشید و داخل بیمارستان اولین چیزی که بهتون میگن برید حسابداری چه حالی میشید ؟

آرمان گرایی رو باید بذارید کنار وگرنه به هیچ وجه پیشرفت نمیکنید، بعضی از دختر ها هم دیدم در ظاهر خودشون رو خوب نشون میدند ولی وقتی ازشون درخواست میکنی یک جواب صادقانه رو ازت دریغ میکنند یا به بدترین شکل ممکن میکوبنت به دیوار بتنی.
    من خودم رو در هیچ شرایطی به طرفم کامل نشون ندادم چقدر براش مایه (معنوی) میزارم ولی بعضی ها هم چیزی در ذهنشون هست که ما مردها نیستیم.

به خدا جواب صادقانه خیلی بهتر از ریا کاریه، وقتی کسی به من جواب صادقانه میده با کمال میل میپذیرمش و بدون هیچ مقاومتی ولی دروغ نه.

زن و مرد هیچ کدومشون تا آخر عمر مثل دوران 20 سالگیشون نمیمونند و بعضی ها به خاطر فشار زندگی سریع تر میشکنند ولی بعضی ها به رغم پیشرفت تکنولوژی خودشون رو جوان میکنند ولی در باطن پیر شدند.

تعداد پست ها زیاد شده لطفا نتیجه گیری کنید
    ویرایش توسط یک خوشبخت : سه شنبه 25 شهریور 93 در ساعت 23:13 دلیل: اضافه شدن قسمت آخر عمر

4. 5 کاربر از پست مفید یک خوشبخت تشکرکرده اند .

*shamim* (سه شنبه 25 شهریور 93), abi.bikaran (سه شنبه 25 شهریور 93), maedeh120 (چهارشنبه 26 شهریور 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 25 شهریور 93), یاس آبی (چهارشنبه 26 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)