RE: من واقعا به کمک احتیاج دارم
سلام mania _ f عزیز. ناشکری نکن که خدا قهرش می گیره . به این فکر کن اگه بدتر از این سرت می یومد چی ؟؟؟ دوست خوبم در هر کار خدا حکمتی نهفته است که از درک ما بندگان خارجه. دوست من دیر تر ازدواج کردن به نظرم خیلی بهتر از اشتباه ازدواج کردن است. حالا مثلا ماها که شوهر کردیم چه تاجی به سرمون زدند ؟؟؟!!!!
کمی از این رخوت بیرون بیا. می دونی چرا اتفاق های خوب برات نمی افته چون من مطمئنم وقتی بهشون فکر می کنی از ته قلبت نیستو ته فکرت هنوز مشوشه. ازدواج یک مرحله تکامله که باید به وقتش اتفاق بیافته. دوست خوبم اگه بیماریت اجازه می ده کمی فعالیت های اجتماعیتو بیشتر کن. هم روحیت عوض می شه هم ممکن چندتا موقعیت برات پیش بیاد. حتی می تونی دانشگاه بری. خیلی از آشنایی ها توی دانشگاه اتفاق می افته. وقتی کنج خونه باشی و غصه بخوری از اسمون موقعیت برات پیدا می شه ؟؟؟
mania _ f عزیز اگه به همه چی قلبا مثبت بیاندیشی مطمئن باش شاهد تغییرات زیادی تو زندگیت خواهی بود. همه چیز رو به خدا بسپار که اون بیشتر از هر کسی صلاح بنده هاش رو می خواد
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)