نوشته اصلی توسط
setareh 1390
سلام به همه دوستان و صاحب تاپیک.من نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم ولی گفتم شاید حرفام به درد بقیه خورد.
اولا نسبت به احادیثی که کاربر عتیقه مطرح کردن احادیث مربوط به مهریه دقیقا درست بود و بارها در کتاب مرجع شیعه تکرار شدن و دلیل علمی و امروزیشون همونی هست که همه شاهدشیم که باعث ایجاد اختلاف در خانواده ها میشه.ولی بعضی از احادیث رو از کتاب های مرجع اهل سنت گفته بودید مثل ناقص العقلی خانم ها و ناقص و ایمانی خانم ها با عرض پوزش باید بگم اول یه سرچ تو اینترنت بکنید بعد متوجه خواهید شد که این احادیث به احتمال 80 درصد از احادیث جعلی زمان امامان معصوم هستند که حاکمان وقت مسابقه ی حدیث در بین مردم راه انداخته بودند.و سخنی از حضرت محمد هست که فرمودند اگر حدیثی از من یا اهل بیتم بیان شده بود و شباهتی به ایه های قران نداشت کذب است.
لطف می کنید بگید کدوم ایه ی قران گفته زنان در عقل و ایمان ناقصند؟؟؟ اگر زنان در زمان عادت ماهانه نمیتونن نماز بخونن و روزه بگیرند از این جهت هست که در زمان عادت ماهانه بدن بانوان بسیار ضعیف میشه و حتی خیلی از پزشکان توصیه میکنند در این دوران خیلی استراحت کنند و به خاطر پاره ای از مسائل زیاد سرپا ایستادن بانوان باعث میشه خون کمتر به مغز برسه و امکان بیهوشی یا حتی مورد بدتری هم به وجود میاد به خاطر همین دلیل علمی هست که خداوند بزرگ دستور داده در این دوران زنان نماز نخونند و روزه نگیرند.مطمئنن خداوند هیچ وقت علاقه ای نداشته که بنده ای به جسم خودش به هر دلیلی اسیب برسونه.
در مورد حدیثی که گفتید که ای زنان مردان بهشت و دوزخ شمایند.دقیقا درسته از این جهت که اگر زنی با کمک سیاست های زنانه و سخن لطیف بتونه همسرش رو رام کنه مطمئنن زندگی خوبی خواهد داشت و هم باعث میشه همسرش کمتر به گناه بیوفته در کنار اون خودش هم به سمت گناه کشیده نمیشه و اینها همه باعث رفتن به بهشته و بالعکسش باعث رفتن به جهنم.
کاربر عتیقه لطف کنید بعدا در گذاشتن احادیث به جعلی بودن یا نبودن حدیث دقت کنید و در صورت جعلی نبودن دلایل علمی حدیث رو هم توضیح بدید البته اگه بلدید.
سلام ستاره جان
خوبی؟
ببین قبلا یه آقایی هم توی تالار بودند و می گفتند زن ناقص العقله و دلیل میاوردن و مثلا چرا پیامبر نشده و...
بعد من تو این زمینه ها خیلی مطالعه داشتم.و باهاش خیلی بحث می کردم بعضی هایش را براشون نوشتم. پست ها را می نویسم.خواستی بخون.فعلا این دو تا پست یادم میاد:
#41 در مورد سخن امام علی درنهج البلاغه.
#44 در مورد پیامبر نبودن زنان.
به نظرماین مطالب دینی حتما باید درست نگاه بشه و در جای خودش وگرنه تاثیر عکس می ذارن. ما یه سری شبهات داریم. یه سری محکمات. تو شبهات خیلی چیزها در نظر دادن دخیله. و غالبا نظرات کاملا متفاوتی داده میشه.
اما اگر واقعی تو اسلام نگاه بشه خدا ارزش خیلی بیشتری به زن داده تا مرد!!!
- - - Updated - - -
مرحوم دکتر علی شریعتی می گوید: اگر می خواهی تفکری را خراب کنی، از آن بد دفاع کن
علاقه مندی ها (Bookmarks)