به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 خرداد 96 [ 08:11]
    سطح
    44
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    129

تشکرشده 303 در 118 پست

Array
    سلام به همه دوستان و صاحب تاپیک.من نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم ولی گفتم شاید حرفام به درد بقیه خورد.
    اولا نسبت به احادیثی که کاربر عتیقه مطرح کردن احادیث مربوط به مهریه دقیقا درست بود و بارها در کتاب مرجع شیعه تکرار شدن و دلیل علمی و امروزیشون همونی هست که همه شاهدشیم که باعث ایجاد اختلاف در خانواده ها میشه.ولی بعضی از احادیث رو از کتاب های مرجع اهل سنت گفته بودید مثل ناقص العقلی خانم ها و ناقص و ایمانی خانم ها با عرض پوزش باید بگم اول یه سرچ تو اینترنت بکنید بعد متوجه خواهید شد که این احادیث به احتمال 80 درصد از احادیث جعلی زمان امامان معصوم هستند که حاکمان وقت مسابقه ی حدیث در بین مردم راه انداخته بودند.و سخنی از حضرت محمد هست که فرمودند اگر حدیثی از من یا اهل بیتم بیان شده بود و شباهتی به ایه های قران نداشت کذب است.
    لطف می کنید بگید کدوم ایه ی قران گفته زنان در عقل و ایمان ناقصند؟؟؟ اگر زنان در زمان عادت ماهانه نمیتونن نماز بخونن و روزه بگیرند از این جهت هست که در زمان عادت ماهانه بدن بانوان بسیار ضعیف میشه و حتی خیلی از پزشکان توصیه میکنند در این دوران خیلی استراحت کنند و به خاطر پاره ای از مسائل زیاد سرپا ایستادن بانوان باعث میشه خون کمتر به مغز برسه و امکان بیهوشی یا حتی مورد بدتری هم به وجود میاد به خاطر همین دلیل علمی هست که خداوند بزرگ دستور داده در این دوران زنان نماز نخونند و روزه نگیرند.مطمئنن خداوند هیچ وقت علاقه ای نداشته که بنده ای به جسم خودش به هر دلیلی اسیب برسونه.
    در مورد حدیثی که گفتید که ای زنان مردان بهشت و دوزخ شمایند.دقیقا درسته از این جهت که اگر زنی با کمک سیاست های زنانه و سخن لطیف بتونه همسرش رو رام کنه مطمئنن زندگی خوبی خواهد داشت و هم باعث میشه همسرش کمتر به گناه بیوفته در کنار اون خودش هم به سمت گناه کشیده نمیشه و اینها همه باعث رفتن به بهشته و بالعکسش باعث رفتن به جهنم.
    کاربر عتیقه لطف کنید بعدا در گذاشتن احادیث به جعلی بودن یا نبودن حدیث دقت کنید و در صورت جعلی نبودن دلایل علمی حدیث رو هم توضیح بدید البته اگه بلدید.
    در مورد سوالات نوپوی عزیز اگه من رو قابل جواب دادن بدونند البته در منظر دختری که خیلی از این وقایع مربوط به دادگاهها رو از نزدیک دیده توضیح میدم.
    اره جامعه خیلی بد شده شاید لازم باشه سر عقد خیلی شروط بذاریم ولی نوپوی عزیز قبول داری که جامعه از طرف بانوان هم بد شده خیلی؟مثلا الان خیلی زیاد شده طرف بعد عقد سریع مهریه شو بدون دلیل میذاره اجرا و حتی درصورت دریافت مهریه اش هم برنمیگرده سر زندگی(من حتی موردی رو دیدم که طرف دوماه بعد عروسی با پسرخاله اش بدون هیچ دلیلی مهریه شو گذاشت اجرا و هرچقدر هم شوهرش اصرار کرد برنگشت سر زندگیش و الان اون پسر بیچاره باید تا اخر عمرش قسط های مهریه رو بده و شاید حتی نتونه دیگه ازدواج کنه چون باید ماهی یدونه سکه بده(مهریه اش 500 سکه بود))البته قبول دارم اگه نداشت غلط کرد قبول کرد ولی خوب فکر نکنم کسی الان 1366 تا سکه داشته باشه که بده؟شاید این قانون جدید خیلی خوب باشه چون حداقل طرف بعد 100ماه شاید بتونه دوباره به ازدواج فکر کنه.
    اگه من پسر بودم خوب مطمئنن اعتماد نمیکردم که این همه شروط ضمن عقد رو قبول کنم تازه این همه مهریه ام بدم؟
    ازدواج هم برای دختر هم برای پسر هندونه سربسته اس دخترا از عاقبتشون میترسن خوب قبول کنید پسرها هم از عاقبتشون میترسن.وقتی دخترا اعتماد ندارن و هزارجور شرط میذارن خوب این باعث بی اعتمادی پسرهاهم میشه و خوب اونهاهم نمیتونن اعتماد کنن پس شروط رو قبول نمیکنن.
    لطفا یکم فکر کنید اعتماده که فقط میتونه اعتماد بسازه به جای گذاشتن این همه شرط بهتره دو سه ماه بیشتر به خودمون وقت بدیم و با اعتماد بیشتر انتخاب کنیم تا بتونیم انشاالله یک عمر بدون مشکل زندگی کنیم.
    خیلی ها میان توی این تالار بدون دلیل یعنی مشکل خاصی ندارن ولی وقتی اینجور تاپیکها رو میبینن واقعا به اطرافشون بی اعتماد میشن فرقی نداره دختر باشن یا پسر.این سوالها براشون پیش میاد که یعنی انقدر جامعه خرابه که طرف برای ازدواج انقدر شروط سختی میذاره؟
    و این حرفم خطاب به صاحب تاپیکه:
    خواهر عزیزم خواستگار شما اگه این شروط رو قبول کنه و اگه خدای نکرده بعد ده سال به جدایی کشیدید (چون شما شروط رو برای بدترین حالت گفتید منم مثالم رو برای بدترین حالت زدم)نتیجه اش میشه این:
    خوشبینانه این که سکه اونموقع بشه دونه ای 2.5میلیون.پس 3 میلیارد و 415 میلیون باید مهریه بده .نصف اموال بعد ازدواج رو بده بچه اش رو هم بده.اونموقع میشه یه مرد اس و پاس بی پول و یه پدر که شاید هیچ وقت نتونه بچه اش رو ببینه و همه بهش میگن خاک تو سرت خودت رو بدبخت کردی با این ازدواج بدت.حالا اگه خودت پسر بودی این شروط رو قبول میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟ با عرض پوزش قبول این شروط نشانه علاقه نیست بلکه نشانه حماقته درسته؟
    در هر صورت قبل عنوان کردن شروط خودتون رو جای خواستگار بذارید.امیدوارم همیشه خوشبخت و خوشحال باشید.

2. 3 کاربر از پست مفید setareh 1390 تشکرکرده اند .

واحد (جمعه 14 شهریور 93), اثر راشومون (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (جمعه 14 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)