ببینبید ادما خیلی متفاوتن و نمیشه در مورد رفتاراشون و دلیل اونها با قاطعیت نظر داد. اما خوب اگر تصمیمتون جدیه که فعلا باهاشون در این مورد صحبت نکنید پس میمونه اینکه غیر مستقیم بفهمید. یه جوری سعی کنید به بهانه ای( پروژه یا تحقیق مشترک و اینجور چیزا) برخوردتون رو باهاشون بیشتر کنید تا هم ایشون از نزدیک کمی بیشتر باهاتون اشنا شن( یادتون باشه که خودتون باشید و متفاوت از اونچه که هستید رفتار نکنید) و هم رفتار ایشون رو ببینید. البته با توصیفی که از ایشون کردید اینو بدونید که مسلما ایشون حتی اگر علاقه ای هم داشته باشه رفتاری صمیمی تر یا متفاوت از بقیه پسرها با شمانخواهد داشت.فقط فکرکنم با شما با احترامی متفاوت از اونچه برای بقیه قایله یا همچین چیزایی رفتار میکنه.یعنی تو همون رفتارهای عادیش دنبال یک چیز جدید باشید نه اینکه فکر کنید کلا یه رفتار جدید میبینید. البته من اینی که میگم از دیدگاه خودمه که یه دخترم که اخلاقم شبیه این خانمه.من اگه بودم اینجوری رفتار میکردم.
البته بگم دوستان خیلی خوب راهنماییتون کردن و شاید بهتره که زیاد هم قضیه کش پیدا نکنه که باعث سوتفاهم یا اینکه احساس یکی از طرفین زیادی درگیر شه و مانع تصمیم گیری درست یا لطمه خوردن به هیچکدومتون نشه.سریع تر تصمیم بگیرید و یه افدام جدی کنید
و یک پیشنهاد دیگه اگه واقعا جدی هستید اگر بتونیدفعلا یک کار نیمه وقت پیدا کنید میتونه هم مسولیت پذیریتون رو به ایشون ثابت کنید و به علاوه کمی هم جلو می افتید از نظر استقلال مالی. امیدوارم موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)