نوشته اصلی توسط
واحد
سوده جان اگه به یک مشاور حضوری دسترسی داشتی توسط اون و اگه نداری از طریق همین سایت گذشته زندگیت رو دقیق بررسی کن . شما توی زندگی مشترکتون اشتباهاتی داشتی که از نظر خودت شاید اصلا اشتباه نبوده و رفتار درستی بوده ولی از نظر همسرت اشتباه بوده و اونو ناراحتش کرده ولی اون شاید اصلا به تو نگفته ودر نظر خودش گذشت کرده . درسته گذشت خیلی خوبه ولی در اینجور موارد که طرف مقابل اصلا نمیدونه که اشتباهی بوده و گذشتی بوده مشکل ساز میشه . یعنی شما فکر میکنی اصلا مشکلی نیست و همه چی خوبه . ولی همسرت عذاب میکشه و چون دوستت داره گذشت میکنه . بعد از یه مدت شخص احساس میکنه دیگه به آخر خط رسیده و شما اصلا درکش نمیکنی . و فقط به فکر خودتی .
سوده جان به نظرم این پاسخ خانم واحد را جدی تر بگیر.
من دوباره برگشتم پستهای اولت را خوندم. شما تقریبا از آبان پارسال (نوامبر) که اولین بار همسرتون درخواست جدایی داده و وکیل گرفته، مشکلتون علنی شده (که البته ریشه داره) و یکسال هست با این کشمکشها خیلی پیچیده ترش کردین.
مشاور حضوری و جدی لازم دارید. حداقل مشاور با متخصص. نه درد و دل در سایت همدردی.
می گی من به حساب مشترک دست نزدم، خواهرم دست زده.
عزیزم این عذر بدتر از گناه است. یعنی دلیلی که داری می آری خیلی بدتر از اون هست که بگی خودم برداشتم.
از نظر شوهرت، حتی خواهرت هم برای زندگی شما تا این حد تعیین تکلیف می کنه.
می خواد بره که راحت باشه. جایی که خودش باشه و همه تو زندگی خصوصیش دخالت نکنند و براش تعیین تلکیف نکنند.
برای سوال آخرت که گفتی وسایل را جمع کنم، به نظرم نه. کاری نداشته باش.
بذار خودش بیاد جمع کنه.
ولی من اگر جای ایشون بودم، گل و پیام عاشقانه و ... هیچی فعلا نظرم را عوض نمی کرد.
اونها را نوعی کلک برای برگردوندن من به زندگی و شروع مجدد رفتارهای قبلی شما می دونستم.
حتی این که گفتی برنامه گذاشتم با مامانم برم دو ماه ایران!
من اگر جای همسرت بودم این را تاییدی می دیدم بر درستی تصمیمم
(این که سوده من را توی زندگیش یک وسیله می بینه، نه همسر. تصمیمم برای جدایی درسته.)
نظر من اینه که همسرت حس می کنه هویت و شخصیتش را در کنار شما از دست داده.
کاش آقایون از نگاه همسرت برات پست می ذاشتند.
شاید یک مرد بهتر بتونه بگه در این شرایط چه رفتاری تاثیر بهتری داره.
حتما برو دنبال مشاور و کارشناس.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 11 شهریور 93 در ساعت 14:45
علاقه مندی ها (Bookmarks)