سلام شما باید خداروشکر کنید که انتخاب کننده هستید نه انتخاب شونده که دستتون تو انتخاب همسر بازهست این از این.ضمنا کاملا دراشتباه هستید یعنی ک ا م ل ا ، چون حقایقی هست که احتمالا برشماپوشیده هست . یادمه استاد رایفی پور میگفت یکی از دانشجوهام اومد پیشم گفت استاد میخوام زنمو طلاق بدم چون موقع ازدواج قیافه برام مهم بود مادیدیم برو رو داره گرفتیمش ولی وقتی رفتیم زیر یه سقف از دیدن قیافه بدون آرایشش تقریبا وحشت میکردم پس اگه دنبال زیبایی هستید که به نظرم برید دنبال دختری که چهره واقعیش رو بیشتر نمایش بده ... یا ازخانم بخواید صورت بی آرایششو نشونتون بده وگرنه آرایش هرکسی رو زیبامیکنه معمولا حالا هرطور که باشه.
اما درمورد قضاوت شمادرمورد چادری ها:باید بگم من باهاشون تقریبا زیاد سروکاردارم ، تو بسیج ، مسجد و غیره.خب حالا یه عده ایشون که زیادم من ندیدم (چادری به اصطلاح واقعی نه اونیکه باچادر موبیرون میزاره)آرایشم میکنن ولی نه در حد ضایع و من دیدم دخترایی رو که چهرشون کاملا بی آرایشه و واقعا زیباهستن ، الآن دقیقا 4.5 تاشون فقط توذهنمه ... منظوراینکه تعدادشون کمم نیست حالا شاید به پست شمانخوردند شایدم خوردن ولی افکارتون قدرت دید واقعی رو ازتون گرفته . یعنی دختری چادری رودیدم باچشمای سبز که پوستش انقدر شفافه که انگار یه بسته کرم پودر رو صورتش خالی کرده درصورتی که چهره خودشه،پس در نتیجه همچین کیس هایی هم هست که باید بگردید و اصلا کار سختی هم نیست ، تو مسجدو هیأت و بسیج و ... هم هستند ، فقط کافیه کمی تو این اماکن اول برای رضای خدا بعدم برای منظور مورد نظرتون برید و باچشم پاک طرفتون رو پیداکنید.ضمنا زیبایی صورت ازبین میره ولی سیرت زیبا پایداره.موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)