سلام
دوستان گرامی از اینکه وقت گذاشتید و نظرات ارزشمندتونو در اختیارم قرار دادین بی نهایت سپاسگزارم
نکاتی که باید اشاره کنم:
1)من از نظر خانوادگی با ایشون اختلاف فرهنگی زیادی با ایشون ندارم.خانواده ی من از افراد مشهور شهرمون هستن و با خانواده ی ایشون آشنایی دارن.اینکه میگم عرف خانواده م اینه که خیلی از مراسم های مذهبی رو به داشته باشن هم ایشون میدونن.هر چند که خانواده شون اهل مراسم اجرا کردن نیستن اما توی مراسم ها شرکت کردن(نه خودشون).بنا بر این مشکل عمده ی من اختلافات عقیدتیم با شخص خواستگاره!
2)من احساس می کنم که ایشون برای جلب نظر من ممکنه تا حدی از خود واقعیشون دور بشن.بیشتر ترسم هم از اینه که خیلی خیلی دورتر از من باشن.
لینک هایی که معرفی کردین هم خوندم.ولی در حال حاضر شدیدا دچار تناقض شدم.از یه طرف هر آدمی که توی زندگیم اومد از جایی با من تفاوت داشت،نمیشه انتظار یه آدم 100 درصد رو داشت.از طرف دیگه هم ریسک پذیرش این جور ازدواج ها منو میترسونه
من اواخر هفته بازم با ایشون ملاقات دارم.طبق جمع بندی ها سوالات زیر رو ازشون میپرسم.ممنون میشم اگه نکته ای به ذهنتون رسید منو بی بهره نزارید
1:سوالاتی در مورد کسب حلال.خمس و زکات مال و اینکه نظرشون در مورد ربا چیه؟
2:تربیت فرزند.نظرشون در مورد آموزش فرایض دینی به بچه ها و نهی اونا از یه سری خطوط قرمز
3:حضورمون توی مهمونی های خاص(من با رفتن به جشن های مختلط با پوشش مناسب خودم مشکل ندارم،اما مجالسی مثل پارتی ها اصلا!)سرو و یا نوشیدن شراب
4:عقیده شون در مورد رفتن به سفر زیارتی

علاقه مندی ها (Bookmarks)