ببین دوست عزیز من با صحبتهای معاون کلانتر کاملا موافقم یعنی شما رو خوب راهنمایی کرده
اول برای خودت سطح تعیین کن که تا چه سطحی از نظر شما اشکالی نداره بعد در مورد ایشون قضاوت کن
مسلما پسری که تا 30 سالگی هیچ رابطه ای نداشته یه جای کار می لنگه یا اصلا نیاز نداشته و یا فوق العاده متدین و خداشناس بوده (باید آفرین گفت) و یا نیازش رو سرکوب کرده (چه جوری؟ نمیدونم)
ولی توجیهش برای خیانت یه مرد درست نیست مگه هر مردی که خیانت کرد حتما خانومش کم توجهی کرده (منکر نمیشم که تاثیری نداره)
اگر بخوایم اینطوری نتیجه بگیریم در این چند سال اخیر خیانت زیاد شده پس یعنی توجه خانوما کمتر شده؟؟؟؟؟ اینطور نیست بلکه توجه بیشتر هم شده چرا که اطلاع رسانی بالا رفته و مطالعه بیشتری صورت گرفته 80% تاپیک های همدردی زوجین از سمت خانوما بوده یعنی خانوما 30% بیشتر از آقایون به دنبال اصلاح زندگی و حل مشکلاتشون بودن
با توجه به صحبتهای خواستگارتون من فکر می کنم ایشون رابطه ای داشتن ولی هنوز برای خودشون هم حل نشده چرا که فکر میکنم خیلی اهل این روابط نباشن چون به دنبال توجیه رابطه هستن در حالیکه میتونستن خیلی راحت بگن رابطه داشتن (در اونصورت شما رو از دست میدادن)
و یا خیلی راحت بگن نداشتن یعنی دروغ بگن (پس نشون میده ایشون دوست نداره دروغ بگه در نتیجه صداقتشون ستودنیه)
پیشنهاد میکنم یه جلسه دیگه با ایشون داشته باشید و سطحی تصمیم نگیرید ولی قبلش این مسئله رو برای خودتون حل کنید که آیا با داشتن رابطه در گذشته موافق هستید یا نه!
(نکته مهمی که به ذهنم میرسه متاسفانه شمار آقایونی که رابطه نداشته باشن بسیار کمه در نتیجه دامنه انتخاب شما محدودتر میشه خود من تا سال گذشته روی این مسئله خیلی حساس بودم چون خودم هیچ رابطه ای نداشتم ولی دارم سعی می کنم حساسیتم رو کم کنم و بیشتر روی تعهد بعد از ازدواج تاکید دارم)
به نظر میرسه این آقا روابط جنسی براشون مهم باشه و از همسرشون توجه زیادی رو میخوان اگر فکر می کنید در این زمینه تفاهم ندارید ادامه این خواستگاری رو توصیه نمی کنم
ولی اگر فکر می تونید کنار بیاید فرصت شناخت رو به خودتون بدید

علاقه مندی ها (Bookmarks)