سلام
دوست عزیز به نظرم سه نوع پاسخی که مشخص کردید همانطور که خودتان گفتید روی شما تاثیری نداره
در خصوص مسائل و باور های دینی اولا باید این باور ها در وجود شما باشه ثانیا شرایط همانطور باشه که این باور ها برای آن وضع شده فرضا در قرآن این روابط نهی شده اما به همان تعداد که نهی شده به مردم توصیه شده حتی با جیب خالی ازدواج کنند و خدا روزی رسان است و ... ،شرع بر این پایه این روابط رو نهی کرده که ازدواج بسیار راحت و در دسترس باشه اما در حال حاضر اصلا و ابدا این فرضیه اجرایی نیست
در بیشتر موارد پسری که حقوق پایینی داره و ماشین و خونه یا خانواده ثروتمند نداره همون اول معرفی کردن خودش رد میشه (باید واقع بین باشیم و خودمون رو گول نزنیم)
به هر نیاز هم باید با وسیله مناسب خود پاسخ داد: گرسنگی با غذا خستگی با استراحت و ...
من هم در این مورد کاملا موافقم که کسی که نیاز عاطفی داره نمیتونه با کوه رفتن و ورزش کردن به این نیاز پاسخ بده
امید دادن و دلخوش کردن به آینده هم اشتباه بزرگیه و هر انسانی باید یاد بگیره که واقع گرا باشه
متاسفانه این راهکار ها اصلا راه گشا نیست
.................................................. ...............................
راهکاری که من برای خودم بدست اوردم صبر و تحمله
خیلی دنبال راهکار مناسب در جاهای مختلف بودم
پای حرفای افراد مختلفی نشستم و تنها ایده ای که بود سرکوب این نیاز و تحمل و صبر بود
شاید خیلی از افراد وقتی دم از سرکوب نیاز ها میزنی خیلی سخت موضع میگیرند اما وقتی پای صحبت هاشون بشینی خودشون هم این مسئله رو بشکل غیر مستقیم بیان کنند و در واقع حرفی بجز سرکوب نیاز هات نمیزنند و تنها فرقشون اینه که سعی میکنند این حقیقت تلخ رو کمی خوشمزه کنند و بخوردت بدند
شرکت در فعالیت های گروهی ، درس خوندن ، ورزش ، فعالیت هنری ، رژیم غذایی خوب ، نماز خوندن ، ذکر گفتن ، ترسیم یک آینده درخشان و رویایی ، راحت و در دسترس نشان دادن ازدواج و اینکه شما رو فردی ازدواج گریز نمایش دهند و ... همگی بحث هایی هستند که ممکنه مطرح بشه
ولی به هیچ وجه پاسخ نیاز شما رو نمیدن و درست مثل دادن یک آبنبات به دست یک بچه 5 ساله هستند و با زبان بیزبانی به طرف مقابل گفته میشه که دور این نیازت رو خط بکش
اما من قصد شیره مالیدن رو سر شما و گول زدن شما رو ندارم
خیلی رک و راست بهت میگم که چاره ای جز سرکوب نیاز هات تا وقتی که شرایط ازدواج برات مهیا بشه رو نداری
میدونم این حرف خیلی تلخه و هضمش سخته ولی باید واقع بین باشیم
دوستی و رابطه با زن مطلقه یا دوست دختر آثار مثبت داره و به همون اندازه و شاید بیشتر آثار منفی
مثل داروییه که درد رو از بین میبره اما خود اون دارو عوارض زیادی داره
(مثل اینکه دارویی بخوری که چاقی رو از بین ببره ولی بواسطه مصرف اون دارو دچار ریزش مو بشی و با ترک دارو هم چاقی برگرده هم ریزش موهات ترمیم نشه)
با وارد شدن به این روابط میل تنوع طلبیت رو در ذهنت روشن میکنی و عادت و اعتیاد پیدا میکنی و بعدها که ازدواج کردی نمیتونی از رابطه با همسرت لذت ببری و مجبوری مجددا رو به این روابط بیاری (چشم بسته میگم و شرط میبندم)
پس هر چند زدن این حرف تلخه ولی راهی بجز سرکوب نیازهات تا فراهم شدن شرایط ازدواج نداری
.................................................. ........................................
پ.ن:
نمیدونم امضای کدوم یکی از کاربرا این جمله بود ولی جمله بسیار زیباییه
مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ ، آرامم نکن !

علاقه مندی ها (Bookmarks)