سلام
گفتی برنامه ریزی میکردین و مشاوره میرفتین . خب چی شد ؟ مشاوره برا چی میرفتید ؟ برا چی باهم ارتباط داشتید ؟
نمیگم کاراتون اشتباه بوده همش درست بوده ولی حالا به دلیلی حرفاتون و برنامه هاتون و شاید اخلاقیاتتون به هم نخورده
جواب رد دادن یا جواب رد دادین . در هر صورت موردی باعث شده اون آقا جلو نیان که شاید به شما هم بیان نکنن دلیلش شخصی نه اینکه شما موردی دارید . هر چند شما تو همون مدت کوتاه دلبستین یا شاید بدتر بر حسب نیاز یا دلایل دیگه دل باختین .
نکته در ایران انتخاب اول با مرد و انتخاب دوم با دختر به زبان ساده تر خواستگاری از طرف مرد اتفاق می افته
و خانمها هیچ وقت نمیتونن اون مرد رویا هاشونو پیدا کنن و در مقابل خواستگارهاشون باید حداقل با سه فاکتور کنار بیان تا اونو بدست بیارن وبعد در زندگی سعی کنن اون سه فاکتور به دلخواه خودشون کمی بهتر کنن اگر نتونن عوضش کنن .
یعنی چی وضعیتش بهتر بشه برگرده . خب چرا رفت میموند باهم وباکمک هم بهترش میکردین
خاستگاری اولت بوده ؟ در چه وضعیتی هستید سنی؟ تحصیلی؟ در کل قدر فرصتا رو بدونید .
حالا یه مردی اینطوری دراومد بقیه چنارن . اگه خدایی نکرده مثل من باشی یا چند سال زندگی کنی بعد همسرت بی وفایی کنه زبونم لال کارت به جدایی برسه اونوقت مردا ..........؟نه بگو میخوام بدونم ..........؟
خودتو محکم بگیر خانم باش فرصت داری براکسی تب کن که برات بمیره نه مثل من که برا زنی دارم میمیرم که برام سردرد هم نگرفت .
مواظب سلامتی روحیت باش
بدرود

علاقه مندی ها (Bookmarks)