فکر می کردم من اینطوریم چون کمبود محبت داشتم همیشه از اولش. قبلانا به یه همجنس هم راضی بودم که محبت کنه و محبت ببینم. پیدا نشد. حالا دیگه غیر همجنس می خوام :)با تمام وجود دوست دارم به مردی محبت کنم و از مردی محبت ببینم.
البته من حس مادر شدن ندارم. نمی خوام خودم باعث بودن یه بچه باشم که مثل من هی پر پر بزنه کل عمرش.
اره به نظر منم هر چیزی رو ادم به وقتش می خواد. نه دیر.
ببین دیروز فکر می کردم اصلا همینم نخواستم. فقط ارامش و رضایت درونی داشته باشم عالیه. تنهایی هم نخواستم دیگه نباشم!
یه چیز دیگه. اینکه بهتره فکر کنیم هر چیزی که هستیم الان همونیه که باید باشیم. یعنی اگه تنهاییم حتما در این لحظه این تنهایی برامون خوب بوده. اما معنیش این نیست که لحظه بعدی هم باید تنها بمونیم. بعدا تلاش می کنیم و به چیزایی که بخوایم م یتونم برسیم. شاید برسیم.
در مورد سن نه بابا انقدرام حرص نخور. کم کم تا 40 وقت داری بچه دار شی.
یه چیز دیگه ای هم هست. ممکنه ادم یه لحظه رو توی کل زندگیش تجربه کنه که انقدر براش ارزش مند باشه که به خودش بگه تمام این زندگیم به این یه لحظه می ارزید. این زنده بودنم به این یه لحظه می ارزید. من اون لحظه رو نداشتم.
خودتو ازار نده.
اگه کسی هم بهت متلک انداخت ازارت داد رو اعصابت بود یه جایی حالشو بگیر. اگه هم رو اعصابت نبود که چه بهتر. بی خیال.
یه چیز دیگه البته در مورد خودم. اون وقتی که پسرا جوون بودن سناشون کم بود من با کسی دوست نشدم که باید می شدم و بعدش بالاخره به ازدواج می رسید دیگه. این همه دیدم ادما اینطوری ازدواج کردن و با هم خوبم هستن. پسرا که سنشون کم باشه بدجنسی هنوز بلد نیستن. خوبن. مثل جوون بودنای خودمون. باهاشون می شد کنار اومد. اما الان همون پسرا خیلی هاشون دیگه ازدواج کردن. بزرگتر شدن. یه سری هاشون رفتن از ایران. یه عده اشون که ازدواج نکردن خوب لابد یه دلیلی داشته دیگه. مثل من. تازه بین همونام ادم بخواد باهاشون دوست شه دیگه بچه نیستن که. مثل خود ما. توقعاتشون با توقعات یه پسر جوون خیلی متفاوته. ضمن اینکه خیلی هم سیاستمند شدن. خوب بین اینا کدومشونو می خوایم بگیم بیاد ازدواج کنه ؟
کلا حرص نخور. بهت گفتم. با هر چی داری همین الان حال کن. که چی؟ با چهره ات با دوستات با ورزش با مهمونی رفتن با شغلت با هر چیزی که داری. بعدا هم می تونی ازدواج کردی علاوه بر همه اینا با زندگی مشترکت هم خوش باشی.
حالا که می دونی فقط چند تا جمله ساده بوده که تو رو به اون اقا وصل کرده و این حس نیاز به توجه، دیگه حواست هست و اینو در نظر می گیری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)